Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

16/40 Buc/Set Fata Lifting Benzi Invizibile Față Subțire Faciale Autocolante V-Forma Lifting facial Piele Strângeți Anti-rid Autocolant

    (3) 2.67
(3 Recenzii)

21.12lei 9.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u85065

Descriere: - Culoare: transparent

... Fata de Ridicare Autocolant: fata ridicarea autocolant caracteristici de elasticitate puternic, asa ca fata ta nu va fi strâns.Imediat ridicare și fermitate pielii pentru a crea o formă de V fata.

-- Materiale Premium: sunt 14 hipoalergenic respirabil autocolante, și acestea sunt realizate din materiale ecologice, în condiții de siguranță pentru a utiliza, sănătos, moale și confortabil.

- Perfect pentru Fata de Ridicare: fata si gat sistem de ridicare îmbunătățește piele și elimină ridurile de pe fata, gât, bărbie și zona ochilor.

- Pentru Forma de V Fata: ar trebui să micșoreze sagging muschii faciali și forma feței tale.Va arata instantaneu de ani mai tânăr și simt minunat

-- O gamă largă de Aplicații: este ideal pentru ocazii speciale, nunti, reuniuni, turism, etc. El ajută pentru a forma un slim, firma față și de a crea o fata frumoasa.Caracteristică: 1. Lifting facial Autocolant: fata ridicarea autocolant caracteristici de elasticitate puternic, asa ca fata ta nu va fi strâns.Imediat ridicare și fermitate pielii pentru a crea o formă de V fata.

2. Materiale Premium: sunt 14 hipoalergenic respirabil autocolante, și acestea sunt realizate din materiale ecologice, în condiții de siguranță pentru a utiliza, sănătos, moale și confortabil.

3. Perfect pentru Fata de Ridicare: fata si gat sistem de ridicare îmbunătățește piele și elimină ridurile de pe fata, gât, bărbie și zona ochilor. 4. Pentru Forma de V Fata: ar trebui să micșoreze sagging muschii faciali și forma feței tale.Va arata instantaneu de ani mai tânăr și simt minunat

5. O gamă largă de Aplicații: este ideal pentru ocazii speciale, nunti, reuniuni, turism, etc. El ajută pentru a forma un slim, firma față și de a crea o fata frumoasa.Lista De Ambalare:

16/40pcs* Lifting facial Autocolante (8/20 Perechi)

4buc*String

1*Instrucțiuni

(Furnizarea de bej sau maro benzi elastice pentru a se potrivi culoarea parului.) Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: kwd sacou, fermitate masca lifting facial, hobby fața dispozitive de ridicare, autocolant facial de ridicare formă de v, ieftin fata de casete, cort etiopian kwd, laneige plasture pe ochi, v atrage brățări, fier de patch-uri ts, instant face lift dispozitiv.

  • Caracteristici 3: Sănătos
  • Caracteristici 2: Elasticitate Puternic
  • Culoare: Transparent
  • Funcția: Ridicare
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristici 4: Protecția mediului
  • Caracteristici 1: Rezistent la apa
  • Sursa De Alimentare: Nici unul
  • materiale: Gel de siliciu
  • Nume De Brand: KWD
image

Roberto Ronald

1
2021-09-26

“Nu este lipicios deloc . Nu le cumpara pentru machiaj inspirat se pare sau ceva nu funcționează. N-am mai fost rambursate, dar nu-mi pasă cu adevărat pentru această sumă de bani . Doar nu !”

image

Sarahstudiman

4
2021-10-25

“A fost foarte dificil să-l pună pe pielea mea de bine.”

image

Cristalgirl

3
2021-11-20

“ne colle pas déçu ”

Adauga Comentariul Tau Acum