Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Aromatice Gros Dioxigenului Lapte de Culoarea Parului Crema de Pulbere de Albire Creme Producător Inodor Oxidant H2o2 20vol 30vol 40 Vol 100ml

    (7) 5.00
(1 Recenzii)

3.59lei 2.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u7770

Aromatice Gros Dioxigenului Lapte de Culoarea Parului Crema de Pulbere de Albire Creme Producător Inodor Oxidant H2o2 20vol 30vol 40 Vol 100ml

Notă:

6% = 20VOL,rolul de adânc vopsite sau colorate, cu grade, cu un grad sau colorate de lumină, întuneric la lumină parul nostru pe trecerea de puncte de îmbunătățire diferite grade, cu 1 reprezentând o adâncime de standard, pentru a acoperi părul gri, același grad de culoare, eliminând 2 culoarea parului,

9% = 30VOL, rolul de superficial colorare colorant 2-3, eliminând doi culoarea parului, culoarea

12% = 40VOL, rolul de superficial colorare colorant 3-4, eliminând trei culoarea parului, culoarea

Utilizare:atunci Când vopsirea părului, se amestecă și se amestecă pasta de colorat în raport de 1:1.Când albire, se amestecă diferite concentrații de acest produs cu pulbere de albire după cum este necesar.

Informații despre produs:

Pentru mulțimea:colorare a Părului, ceara

Ingrediente:

Apă deionizată, naturale, alcool cetostearilic, single și duble, stearic acid glicerol ester, agent de nivelare, non fenacetină, calitatea apei stabilizator, peroxid de hidrogen, acid fosforic

Eficacitatea:

Cu utilizarea de pulbere de albire, poate satisface cerințele de nivelul de vopsire, produse de stabilitate

Fără stimulare, pentru a deschide cuticula părului, accelera pigment în păr pentru a promova oxidarea

Consolidarea vopsire efectul și nu cauza deteriorarea celulelor de par

Folosind metoda:raportul de vopsire crema de aerobic de lapte este de 1:1. Partea 1 plus 2 piese de 20 de grade oxigenat laptele poate fi plutit superficial de 2-3 grade, 1 parte de pulbere de albire + 2 părți de 40 de grade aerobic lapte poate pluti superficial 4 grade.

Lista De Pachete:

100ml Culoare de Par Crema

Note:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

transport

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .Dacă doriți să expedieze prin poștă ,vă rugăm să plătesc taxă suplimentară de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Nu vom rambursa taxa de transport maritim pentru transporturile refuzat.

Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 20 de zile de la primirea bunului pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Tag-uri: kleur culoarea parului, vaselina culori de păr, humen umbra de păr, bleach mens anime, jucarii vola, dantela, pene, pulbere, părul de culoare n, ser h2o2, sistemul de oxid de azot, rl vopsea de păr.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Licență De Producție: 20215487366

Adauga Comentariul Tau Acum