Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1Set de Colorare a Părului de Culoare Perie Set Castron Cu pernuțe Vopsea Mixer Coafura Coafura Coafura Dotari

    (0) 0
(1 Recenzii)

10.10lei 6.99lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u228710

Descriere:

Acest vopsirea părului set este perfect pentru salon, centru de spa, coafor, DIY, acasă vopsire, balayage, micro împletitură, infoliere, scoate în evidență, și keratina parului tratament, potrivit pentru toate tipurile de par; scurt, lung, ondulat sau parul drept.Nu ezita, cumpara-l acum!

Caracteristici:

Ușor de curățat și reutilizabile, rezistente la substanțe chimice, rezistente la căldură, anti-static.

Face parul colorat experiență ușor, elegant și curat, plin de perii sunt proiectate cu un sistem flexibil de încă peri rigid asigură și buna aplicare de vopsea de culoare.

Perfect pentru salon, centru de spa, coafor, DIY, acasă vopsire, balayage, micro împletitură, infoliere, scoate în evidență, și keratina parului tratament, potrivit pentru toate tipurile de par; scurt, lung, ondulat sau parul drept.

Adopta cu grad ridicat de material plastic, cap de perie este curat și concepute flexibil, asigurând o mai uniformă și netedă, vopsea de culoare.Cu un ascuțit de manevrat, vopsea de păr pieptene este ușor de a separa și de a împărți părul.

Perie și castron de păr kit de colorat face propriul păr atât de mult mai ușor și mai plăcut, dar aceste colorare a părului accesorii nu sunt doar pentru colorare a părului, de asemenea, poate fi folosit pentru a aplica tonere, vopsele, praf, inalbitori, masti de fata.

Caietul de sarcini:

Nume: Vopsea de Par Perie de Culoare și Set Castron

Material: Plastic

Culoare: Negru, Roz ,Albastru(Opțional)

Pachetul Greutate: 115g / 4.09 oz

Lista De Pachete:

1 * Bol

2 * Perii

2 * Ear Caps

1 * Vopsea Mixer

Tag-uri: dantelat permanenta a parului, shchezin perie de păr, colorant permanent de par rosu, stil de moda set de perii machiaj, runda rădăcină peruca, berina vopsea de păr, de colorare a părului de culoare ljght maro, colorant temporar perie de păr, jojo vopsea de păr, rl vopsea de păr.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: HNKMP
  • Licență De Producție: 20200000
  • Numărul De Model: Vopsea de par Perie de Culoare și Set Castron

Adauga Comentariul Tau Acum