Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Jakcom R3 R3F Timer2(MJ02) Inel Inteligent Noua Tehnologie Deget Magic Pentru Android Windows NFC Telefon Accesorii Inteligente

    (3) 5
(3 Recenzii)

86.13lei 64.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u76682

Jakcom R3 R3F Timer2(MJ02) Inel Inteligent Noua tehnologie Deget Magic Pentru Android Windows NFC Telefon Inteligent Accesorii Observații: 1.Vă rugăm să permiteți un pic de culoare de eroare . 2.Vă rugăm să permiteți-manual de măsurare eroare admisă. 3.Nu toate telefoanele sunt universale, vă rugăm să citiți introducerea cu atenție înainte de cumpărare. 4.Aveți nevoie pentru a descărca APP înainte de utilizare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.

Diferența dintre R3, R3F, MJ02: R3 are 3 chips-uri, NFC, ID, M1 R3F și MJ02 au doar 2 chips-uri NFC.Dacă aveți nevoie să copiați cheia, vă rugăm să cumpere R3.

R3 Produs Caracteristici: - NXP NTAG 21x 1. La "NFC" Scrisori zona desfășoară o nouă NXP smart cip NFC. 2. Acesta dispune de 106 KB/s transmisie de date, și 100.000 de cicluri de scriere funcționare durabilitate grad, poate stoca date pentru 10 ani, și în mod eficient a garanta siguranța și stabilitatea de date. 3. În plus, ea aduce viteza de top de experiență de operare pentru următoarele mobile NFC caracteristici. --NXP Inteligent CDX "M1" și "ID" Scrisori zona este echipat cu noul procesor dual-core NXP MCU chipset. --Sănătate Modulul "Germaniu","Vulcanic Magnet", "BRAD de Energie Piatră" Cei trei Natural dispozitive pot îmbunătăți performanța umană în mod eficient. --Multi-funcție de APLICAȚIE (nota:doar suport telefon NFC Și android sau Windows phone system) 1.Private Nota: 2.Telefon mobil de blocare : 3.Pornire rapidă: 4.Partaja informații: 5.ETC.. - Alte Caracteristici Nu este nevoie de încărcare a bateriei rezistent la apa praf-dovada și dovada

R3F Produs Caracteristici: - Amorf Aliaj de Titan --18K Rose Aur ... Epoxidice Cristal Ceramica --de Mare Viteză NFC, Dual-core Chips-uri 1. "I" , "II" Scrisori zona desfășoară un nou record de viteză inteligent NFC cip Dual-core. 2. Acesta dispune de 106 KB/s transmisie de date, și 100.000 de cicluri de scriere funcționare durabilitate grad, poate stoca date pentru 10 ani, și în mod eficient a garanta siguranța și stabilitatea de date. 3. În plus, ea aduce viteza de top de experiență de operare pentru următoarele mobile NFC caracteristici.notă:Poziția cu "eu" este Un chipset,Poziția "II" este chipset-ul B,Fiecare chipset poate scrie în diferite funcții( În utilizare, vă rugăm să asigurați-vă că "I" sau "II" se află în partea centrală de deget , Numai prin purtarea corectă, cip în fiecare domeniu poate oferi cele mai bune de citire și scriere de performanță-Multi-funcție de APLICAȚIE (nota:doar suport telefon NFC Și android sau Windows phone system) 1.Private Nota: 2.Telefon mobil de blocare : 3.Șoaptă 4.Magic business card 3.Pornire rapidă: 4.Partaja informații: 5.ETC.. - cheie de usi Inteligente Utilizatorul poate seta inel Inteligent ca cheia de la ușă în conformitate cu procesul de potrivire inteligent de blocare a ușii.Acesta suporta toate NFC încuietori pentru uși , de exemplu, Samsung seria. --alte Caracteristici rezistent la apa praf-dovada și dovada Reală de bijuterii la nivel de dimensiune

MJ02 Caracteristicile Produsului: Funcția 1:accesorii de Moda,bijuterii,inele de cuplu.Funcția 2:Android sau WINDOWS NFC telefon mobil poate fi folosit(a debloca telefonul,schimbul de informații,schimbul de card,etc.)Cip NFC încorporate în ring.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea eliminate plățile pent.

2. Vă rugăm să verificați dumneavoastră detaliate adresa și numărul de contact cu atenție înainte de a trimite comanda.

3. Ne oferă, de obicei, China post air mail, ePacket ,EMS, DHL și așa mai departe.

4. Orice import taxe sau fiscale personalizate sunt cumparatori responsabilitate.Pentru a asigura impozitul minim,putem declara ca "Darul/Probă"cu valoare scăzută.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și numărul tău de telefon .

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Usite.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Tag-uri: simfonia telefoane mobile, smartwach telefoane android, magic motion dance, iso nfc ring, cititor nfc smart, 10 nfc ring, sega windows, tehnologie rusească, bucătărie gadget inteligent, gadget inteligent design.

  • Tip: Curea de mână, Jakcom R3/R3F/Timer2 NFC Inel Inteligent
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Funcția: Control De La Distanță, NFC
  • Limba: engleză
  • Compatibilitate: Android
  • Nume De Brand: jakcom
  • Origine: NC(de Origine)
image

Xlovexmex2000

5
2021-12-23

“Am cumpărat inelul pentru a doua oară, mi-am pierdut-o pe prima. Îmi place foarte mult funcționalitatea. Adevărat, eu folosesc doar 2 din 3: ID și NFC. ID-ul de a folosi ca o trecere pentru a accesa sistemul birouri la locul de muncă, și ca o etichetă NFC cu contacte și rapid funcții de apel pe telefon. Dimensiuni norme. Mi-am luat unul mic, l-am purta pe un deget, se pare curat. Sensibilitate bună-label ID purta în afara (nu sunt semnate de sectoare de pe coaste)”

image

Lukaszp7890

5
2022-01-21

“Eu sunt multumit de produs. ID-ul Modulului testat-locul de muncă; Modul NFC - testat-locul de muncă; M1 Modul - n-am testat încă. Recomand produsul.”

image

Die Nobre

5
2022-01-07

“Totul oK”

Adauga Comentariul Tau Acum