Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pisica drăguț Laba Pentru Apple Aer Tag-uri Silicon Moale de Protecție Bucla de Caz Pentru AirTag Localizare Tracker Anti-a pierdut Breloc cu Inel de Acoperire

    (0) 0
(1 Recenzii)

14.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u89081

Pentru Apple Aer tag-uri Lichid de Silicon de Protecție Maneca Pentru Airtag Localizare Tracker Dispozitiv Anti-lost Breloc Manșon de Protecție Fierbinte

Descriere:

Material de înaltă calitate: Aceasta husa de protectie este profesional proiectat pentru Airtags.Acesta este fabricat din moale, confortabil lichid de silicon.

2. Ușor de instalat: Acest caz caracteristici de design independent pentru a fi ușor de utilizat și transportat.

3. Confortabil si Durabil: Aceasta husa de protectie este fabricat din eco-friendly lichid de silicon, sweat-proof, rezistent la zgârieturi, și lavabil.

4. De protecție și Aduce Confort: Acest caz de silicon este personalizat pentru Airtags, astfel încât să puteți proteja dispozitivul pentru Airtags.

5. Ceea ce Veți Obține: 1*Capac de Protecție pentru Airtags. (Doar carcasa de silicon pentru vânzare, inclusiv dispozitivul pentru Airtags)

Caietul de sarcini:

Material: silicon lichid

Culoare: negru, alb, albastru inchis, rosu, galben, Portocaliu,Albastru

Aplicație: pentru Airtags

Lista De Ambalare:

Silicon De Caz*1

Tag-uri: airtag breloc drăguț, drăguț motorola g de caz, airtag drăguț pătură, pisica leu palarie pisica, iphone epocă pisica, rfid inteligent volvo inel, mens diamond dog tag, ipad air 2 caz drăguț, m2 apple aer, apple ring femeie.

  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Tip: Cazuri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibilitate: ios
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Funcția: Localizare

Adauga Comentariul Tau Acum