Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Lupă de ecran 2021 mai Noua Versiune 3D Telefon Mobil Lupă de Ecran HD Video Amplificator Stand Suport cu Filmul Jocul Magnifyin

    (0) 0
(1 Recenzii)

73.51lei 58.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u65531

✅Non-Slop Telefon Amplificator Ecran: lupă de ecran nu aluneca din cauza design unic.Se poate preveni oboseala și radiații, chiar dacă te uiți la un film, toată ziua, nu te vei simti obosit, iubitor de film poate elibera mâinile lor și se cufunda tot timpul.

✅Telefon mobil Lupa pentru Toate Smartphone: Potrivit pentru toate telefoanele mobile,etc..Acesta poate fi de asemenea folosit ca un telefon mobil stand.Plexiglas ecrane face vizionarea efect mai clară și mai Stereoscopic.Este întotdeauna o foarte creative și la modă cadouri pentru prieteni și familie.Mai ales pentru Persoanele în Vârstă, Copiii, și iubitor de film.

✅Smartphone Lupa 2-6 Ori: Zoom in 2-6 ori vă permite să reglați vizionarea distanță în funcție de dimensiunea ecranului.Distanța recomandată este de 0,5 metri la 2 metri.Acesta poate fi privit de către o singură persoană sau cu prietenii și familia împreună, și ambele pot sta sau în picioare să-l folosească, indiferent de cât de mare ești.

✅Ușor de Utilizat: Nu este nevoie de baterie, portabil dimensiune este, de asemenea, foarte potrivit pentru a fi purtat.Îl puteți folosi atunci când sunteți acasă, de călătorie, și pe drumul de a lucra.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru copii pentru a viziona desene animate, și poate fi folosit cu ușurință, și se poate, de asemenea, proteja ochii copiilor și de a preveni radiațiile de la copilul tau.

1. Material: ABS + Obiectiv

2. Culoare: Negru, Alb, Rosu

3. Dimensiuni: 18.00 * 1.50 * 26.50

4. Lista de ambalare: 1* Ecran Amplificator

Bucurați-vă de o vizualizare confortabilă.Ecranul amplificatorului va calma și de a ajuta a preveni oboseala vizuala.Acesta previne în mod eficient radiațiile generate de telefon mobil de a afecta corpul uman.

Ușor de utilizat și incredibil de portabil telefon mobil proiector.Ușor de transportat, este ușor și pliabil, astfel încât să puteți lua oriunde te duci și pentru orice ocazie.Bateria nu este necesar, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre reîncărcare lupă de ecran.

Dinamic și durabil ecran 3D amplificator.Telefonul mobil amplificator are un super ecran gros și face ecranul telefonului mai mare.Acesta îmbunătățește calitatea imaginii și efect 3D, folosind HD zoom optic tehnologie.

Pe scară largă compatibil lupă de ecran.Potrivit pentru toate smartphone-uri.Folositi-l cu orice smartphone-uri precum iPhone, Samsung și alte dispozitive Android.

Pachetul Include: Subțire Pliabil Telefon Mobil Amplificator*1 nedefinit

Tag-uri: lupa fantezie, șmecher iluminate lupa, mini microscop metal, vizor lupa, lupă de sticlă 80, cristal lupa, newacalox stinger, lupa lampa led hands free, led lupe, 12 core cablu de fibra optica single mode.

  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: În Picioare Stil
  • Material: Plastic
  • Cu Lumina Sau Nu: No
  • Nume De Brand: isfriday

Adauga Comentariul Tau Acum