Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

TKDMR USB Reîncărcabilă Banda Multi-Funcțional Ochelari Lupa 2LED Iluminate Lupa cu 5 Lentile Inlocuibile

    (5) 5
(5 Recenzii)

158.87lei 87.40lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u135587

Prietenii mei, vă rog să comparați lupe în tabelul cu atenție înainte de cumpărare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp

poza

numele

FDJ029

FDJ030

FDJ031

FDJ032

FDJ033

FDJ034

FDJ036

sursa de lumina

Lumina LED-uri

Lumina LED-uri

Lumina LED-uri

Lumina LED-uri

Lumina LED-uri

Lumina LED-uri

Lumina LED-uri

Numărul de Led-uri

2LED

2LED

2LED

3LED

2LED

3LED

3LED

Lentile de sticla

5 Lentile, 1x, 1.5 x, 2x 2.5 x 3.5 x

6 Lentile, 1.5 x, 2x 2.5 x 3.5 x 4.5 X 4x

4 Lentile, 1,5 x 2,5 x 3,5 x 5x

3 lentile, 1.5 x, 2x, 8x, pot fi combinate într-6 ori

5 Lentile, 1x, 1.5 x, 2x 2.5 x 3.5 x

3 lentile,1. 1.5, 2, 2.5, 3.5, 8 ori (pot fi combinate într-31 ori)

3 lentile,1. 1.5, 2, 2.5, 3.5, 8 ori (pot fi combinate într-15 ori)

Modul de încărcare

USB de încărcare

USB de încărcare

USB de încărcare

USB de încărcare

USB de încărcare

USB de încărcare

USB de încărcare

Parametrii de produse:FDJ033

☛ [5 lentile interschimbabile] 5 lentile optice, 1.0 x, 1.5 x, 2.0 x, 2.5 x 3.5 x, rezistent la zgarieturi rășină acrilică pentru a reduce greutatea.Lentila poate fi ușor înlocuit cu un simplu click și sistem de eliberare.Lentile acrilice poate elibera ochii de oboseală și de a lucra pentru o lungă perioadă de timp.Greutatea totală este de doar 5,5 grame.

☛ [2 reglabil niveluri de luminozitate] cap lupa este echipat cu două economisire a energiei Led-uri cu posibilitate de rotire unghi, alimentat de 3 baterii AAA (incluse).Apăsați comutatorul negru pe partea de sus a setului cu cască pentru a regla luminozitatea.

Confortabil și la modă nostru ergonomic usor cadru, cu o moale căptușit cap și lupă, este potrivit pentru toate dimensiuni cap, și elastică buton de reglare poate ajusta pe latime pentru a se adapta la dimensiunea capului.

☛ [multi-scop] citește munca ta sau a mări la 350% din dimensiunea originală, de înaltă definiție.Aceasta lupa este foarte potrivit pentru stomatologi, electricieni, bijutieri, de cusut, de tricotat, de meserii, de frumusete, de pictură și vârstnici aproape de locul de muncă.

Parametrii de produse:FDJ029

☛ de înaltă eficiență baterie reîncărcabilă: rămas bun de la heavy lupe!Cap lupa cu panou poate stoca energie electrică în loc de tradiționale baterie, ceea ce face lupă mai ușoare și aducând-o mai confortabilă experiență de studiu.

☛ convenabil de încărcare USB interfață: nu este nevoie să înlocuiți bateria, trebuie doar să completați bateria intr-o ora!USB interfață de încărcare este mult mai comod si ecologic.Puteți alimenta direct prin interfata USB.O oră timp de încărcare oferă până la 8 ore de timp de lucru pentru baterii reîncărcabile.

☛ cinci diferite de mărire lentile sunt folosite pentru munca de aproape: bentita lupă oferă cinci tipuri de lentile de amplificare, și anume, 1X, 1.5 x, 2x, 2.5 x si 3.5 x.Puteți observa dimensiunea obiectului și alege obiectivul necesară, cum ar fi cusut, ace, andrele, cruce cusatura, broderie, etc. Toate lentilele sunt adăpostite într-un robust, cutie de depozitare pentru a le menține în ordine și protejate.Pachetul contine microfibra cârpă de curățare.

☛ flexibil și confortabil podul de nas: protejați-vă de nas!Eficient baterie reîncărcabilă și nasul cu suport din cauciuc moale de acoperire poate reduce foarte mult sarcina de podul de nas.Lasa-ti nasul într-un mod mai relaxat poziție de lucru!

☛ reglabil led-uri lampă de sticlă: lampă cu LED-uri poate oferi destul de luminozitate în orice întuneric sau dim mediu, astfel încât să puteți vedea mai bine obiectele mici pe timp de noapte.Vă puteți transforma lumina on sau off cu ușurință prin comutator.Lentila unghi și fulgere unghi poate fi poziționat pentru a se asigura că lumina cu precizie straluceste pe suprafața unui obiect pentru a fi observat

Parametrii de produse:FDJ036

☛ [combinate cu lentile slot de design, mai multe opțiuni de zoom] - un total de 6 lentile: lentilă frontală fixă (1.5 x) + circular lentile auxiliare (8x) + 4 înlocuibile lentile spate (2.0 x, 2.5 x, 3.0 x 3,5 x).Șase lentile combinații pot obține 15 de tipuri de marire: 1.5 x, 2x, 2.5 x, 3x, 3.5 x 4.5 X, 5x, 8x, 9.5 x 11.5 x, 12x, 12.5 x, 13X

☛ [multiple de ajustare] - două butoane de pe ambele părți pot regla înălțimea de lupă, și un buton de pe partea din spate poate fi ajustat pentru a se potrivi dimensiunea capului.Obiectivul unghiul poate fi ajustat sau orice obiectiv montat pe lupa poate fi pliat, mai ales cele mici, rotunde obiectiv (360 mm) ° poate fi rotit în sus atunci când nu este necesar.

☛ [luminozitate reglabilă pentru lupa, faruri și lanternă portabilă] - 3 Led-uri luminoase și nivelul 2 de reglare a luminozității.Unghiul de lumina poate fi ajustat stânga / dreapta / jos și poate fi demontat într-o lanternă portabilă( 3AA) bateriile nu sunt incluse.

☛ [usoare, confortabile] - ca urmare a utilizării de înaltă calitate din material plastic si acril, moale burete în interiorul lupă asigură că este confortabil de purtat.Notă: dacă nu aveți nevoie de o lumină, nu trebuie să puneți bateria în sau scoaterea bateriei cutie pentru a face mai ușoare.

☛ [practice de mărire lumina de lucru] - îmbunătăți viziune scăzut și eliberați-vă mâinile la un moment dat.Mai multe măriri poate fi utilizat pentru diferite scopuri: lectura, pictura, observația, modelarea, repararea, de cusut, de sudura, de a face bijuterii și alte hobby-uri / meșteșuguri.

Parametrii de produse:FDJ030

☛ 3 interschimbabile lentile acrilice: bentita lupă set cu 3 interschimbabile lentile acrilice, diferite de marire: 1.5 x, 2x, 2.5 x!Puteți obține până la 6 tipuri de mărire prin combinarea a 2 lentile! 3 detasabila lupă capete cu diferite mărire a satisface diverse mărire cerințe, și oferă imagini clare, fără distorsiuni și blur!

Tag-uri: xl lupa lampa, șmecher iluminate lupa, ochelari de soare rotund pus lentile, ochelari de lupă, mzlym lupa, bentita lupă de citit, tkdmr 0 330 led, iluminat metal lupa, lvds tv 30, lupa necklase.

  • Textura de material: Lentile acrilice + ABS + metal
  • Culoare: alb
  • Lentilă Unghi: Poate fi ajustat
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Lupa Ochelari
  • Stil: Stil De Poartă
  • Tip: Cap De Montat Lupa
  • Certificare: CE
  • Mărire: 1X 1.5 X, 2X 2.5 X 3.5 X
  • Material: ABS
  • Alimentare: Alimentare USB cablu de încărcare
  • Cerere: Potrivit pentru lectură, pentru carte/ziar, Desen imagini
  • De înaltă luminozitate LED: 2LED construit în
  • Lupa Ochelari: Bentita Lupa
  • Cu Lumina Sau Nu: Da
  • Sursa De Lumina: Lumina Led-Uri
  • Nume De Brand: TKDMR
image

Sky Avon

5
2021-09-09

“Multumesc.”

image

Springruben

5
2021-10-04

“A primit la Moscova pe parcursul a două săptămâni. Calitatea este bună, a aplicat în fapt, foarte confortabile. Recomand”

image

Jroberts117

5
2021-08-05

“très Bien”

image

Rebgogoo

5
2021-09-09

“Cel mai confortabil. Face un acumulator de schimb. Multumesc.”

image

19focus94

5
2021-09-09

“Multumesc.”

Adauga Comentariul Tau Acum