Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

4 In 1 Multi-functional Ceașcă Titularul Expander Adaptor ABS Masina Ceașcă Titularul Incarcator USB Reglabil Tava de Stocare Accesorii Auto

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

117.31lei 62.15lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u57016

4 In 1 Multi-functional Ceașcă Titularul Expander Adaptor ABS Masina Ceașcă Titularul Incarcator USB Reglabil Tava de Stocare Accesorii Auto

Puncte: 1、Instalare Ușoară: Dacă diametrul la bord suport pahare este de aproximativ 68-98mm/2.68-3.86 în, acesta poate fi ușor de instalat pe orice tip de vehicul.

2、Economisi Spațiu în Mașină: suportul De pahar adaptorul este echipat cu 2 spatii pentru pahare cu reglabil baze rotative, care sunt de dimensiuni mici și mari din capacitate.În scopul de a economisi spațiu în mașină, se poate ține 2 băuturi în același timp.

3、Gratuit de Reglare: Cu 3 articulații care se poate roti 360 de grade, puteți regla poziția și înălțimea pe care doriți.

4、de Înaltă viteză de Încărcare: Echipat cu o mașină de interfață USB pentru a sprijini încărcare de mare viteză.

5、Dimensiuni Mici și Capacitate Mare: dimensiune Mică și mare capacitate, în scopul de a economisi spațiu în mașină.

Caracteristici:

1. Suport pentru pahare extender adaptor stație de încărcare.

2. Masina interfata USB, suport de încărcare de mare viteză.

3. Pentru a facilita mare viteză de încărcare de smartphone-uri, vă rugăm să folosiți un telefon mobil caz cu o grosime de mai puțin de 2 mm.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Greutate: aproximativ 380 de grame

Material: ABS, poliuretan

Lista De Ambalare:

Versiunea regulat:

1*Corp Fix + 1 * Cadru Cupa + 1 * Fără Sudură Cupa + 1 * Tabelul

Încărcare fără fir versiune

1 * Corp Fix + 1 * Cadru Cupa + 1 * Fără Sudură Cupa + 1 * Tabelul + 1 * Încărcare Wireless Bord + 1 * Tip-C Prin Cablu De Tarifare

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: benz ceașcă titularul gla, suport de pahar auto, clasa c, suport de pahar auto vivaro, japoneze suport de pahar auto, portabil suport de pahar auto, suport de pahar auto auris, suport de pahar pentru masina, suport de telefon acasă usb, suport de pahar auto lifan, suport pentru pahare pliab masina.

  • Nume De Brand: cacoonlisteo
  • Tip: Alte
  • Tip De Material: ABS
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum