Imagine 0

Noul Scaun Auto Organizator Scaun Auto Sac Mașină Sac De Depozitare De Vânzare Fierbinte

    (1) 1
(1 Recenzii)

25.93lei 24.62lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u126234

Descriere: Acest produse folosind material impermeabil, într-un interval limitat de atent concepute în funcție de diferite articole de magazin în scopul de a utiliza tot spațiul.aici sunt 7 buzunare pentru a pune elemente diferite Dimensiuni: de Înaltă 57 * W 39CM potrivit pentru cele mai multe modele.Pachet: cutie, pungi de OPP cum să installate acest scaun auto sac de depozitare instalat în partea din spate a scaunului din față.Produse cu elastic reglabil sus ruperea magic pânză inserați codul poate fi fixat pe tetiera si scaunul de joncțiune, fiecare cu o sfoara bumbac în jurul valorii de partea de jos, Departamentul de locatie potrivita pentru scaunul jos.

Tag-uri: instax a5 liant, biblioraft a4 animale, liant lună planificator, clesr a5 liant, a5 liant personilised, beond a5 liant, biblioraft a4 wicca, a5 7cm liant, inspirat a5 liant, franklin covey a5 liant.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Bancheta Spate Sac
  • Nume De Brand: daikin furnici
  • Tip De Material: Oxford
image

Sultanow78

1
2021-08-19

“Tot în divorț, murdar, nu curăța complet la aceste divorț. Cum să atașați la partea de jos este complet clar, TC a două Pelerinele au fost atașate cu 1 scurt, umed cablu. Supărat și nefericit nebunește.”

Adauga Comentariul Tau Acum