Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Portabil Praf-dovada de Silicon de Protecție Caz Pentru MARSHALL EMBERTON Difuzor Accesorii Anti-toamna în aer liber, de Călătorie de Acoperire Coajă

    (1) 4.00
(1 Recenzii)

30.10lei 18.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u5503

Portabil Praf-dovada de Silicon de Protecție Caz Pentru MARSHALL EMBERTON Difuzor Accesorii Anti-toamna în aer liber, de Călătorie de Acoperire Coajă

Puncte:

1、Funcția Produs: Oferă protecție completă pentru iubita ta echipamente, praf-dovada, reduce deteriorarea echipamentului de la care se încadrează, și scratch-proof.

2、de Înaltă Calitate Material: de înaltă calitate, gel de siliciu ca material brut, în plus față de a avea o mână foarte bună simt, se realizează, de asemenea, un anumit anti-picătură efect.

3、Diverse Culori Disponibile: - O varietate de culori sunt disponibile, și puteți alege culoarea iti place la voi în funcție de preferințele dumneavoastră.

4. Easy pentru a Utiliza: Acest silicon de protecție caz acoperire are deschideri pe butonul și portul de încărcare a dispozitivului, care poate în mod direct să încărcați dispozitivul, fără a scoate capacul de protecție caz.

5、Convenabil pentru a Instala: Acest capac de protecție caz este foarte convenabil pentru a instala, și procesul de instalare durează doar un minut.

Caietul de sarcini:

Nume: Praf-Dovada de Silicon de Protecție Caz Acoperire pentru Emberton Difuzor

Material: silicon

Culoare: negru, portocaliu, verde, albastru (opțional)

Aspectul dimensiune: aproximativ 160 mm*72mm*67mm/6.4*2.88*2.68 în

Modele compatibile: pentru Emberton difuzor

Lista De Ambalare:

1*Praf-Dovada de Silicon de Protecție Caz Acoperire pentru Emberton Difuzor

Note:

Datorită măsurare manual, va exista toleranță în dimensiunea produsului, care este supus produsul real.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să fiți conștienți de ea.

Tag-uri: caz marshall cu fir, bose 700 de butoane, kilburn marshall difuzor, marshall monitoare, căști, porlable difuzor, marshall columb caz, goale de plastic cigarett cutie, cablu marshall, marshall bluetooth se adapteze, bt marshall caz.

  • Tip De Element: Difuzor Saci
  • Nume De Brand: tmddotda
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum