Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

8 Perechi de Cupru Vorbitor Spike Izolare Stand cu Baza Pad Picioare Mat pentru Boxe, Amplificator, DVD Player, Recorder

    (2) 5
(2 Recenzii)

139.64lei 80.99lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u11333

8 Perechi de Cupru Vorbitor Spike Izolare Stand cu Baza Pad Picioare Mat pentru Boxe, Amplificator, DVD Player, Recorder 8 Perechi de Cupru Vorbitor Spike Izolare Stand cu Baza Pad Picioare Mat pentru Boxe, Amplificator, DVD Player, Recorder

Tot de Cupru Vorbitor Picioare: Aceasta este o pură cupru vorbitor amortizor unghiilor picior, picior de unghii este de 36 mm în lungime și șurub mâner cu diametru de 6mm.Este un con asemănătoare cu un cui, care pot fi plasate numai sub echipament sau difuzoare, sau în stare de șoc-dovada panouri și șoc dovada de cadre.

Maximă Acceptată de Încărcare: maxim suportat de încărcare este de aproximativ 15 kg, care este de aproximativ 33 de lire sterline.Contactați sfat pe teren poate minimiza vibrațiilor dăunătoare.

Înălțime Reglabilă: De înaltă calitate placat cu aur de suprafață este frumos, luminos și ușor de a zero.În același timp, acest produs este, de asemenea, proiectat cu o înălțime de reglaj fin balans de nuci.Se poate reduce sunetul colorant între cutie de corp și sol pentru a obține pur efecte de sunet.

Fi Aplicabile: Poate fi folosit pentru difuzoare HIFI sau vorbitor standuri pentru a absorbi șocul.Potrivit pentru difuzoare, amplificatoare, CD playere DVD, placă turnantă înregistratoare, șasiu, instrumente muzicale, etc.

Culoare: aur

Material: cupru

Conținutul Pachetului:

8 * Bază De Pad

8 * Spike

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: angel mini difuzor, amortizare picioare difuzor, martins bărbați piroane, amplificator de putere pcb picioare, când picioarele jos, chilot picioare de cauciuc, iphone stea 12 mini, sony desktop stand tv, difuzoare spumă de izolare, pro spike.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Boxe Active Componente
image

Scorpio Dragon

5
2021-11-12

“Finisaj frumos piroane, am foarte recomanda acest vânzător.”

image

Terrim1690

5
2021-10-19

“Mare preț și foarte livrare rapidă din China. Vom peste o săptămână înainte de termen. Cu siguranță va cumpăra din nou de la acest vanzator”

Adauga Comentariul Tau Acum