Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Animale Drăguț Fox Zebra De Albine Maimuță Raton Leu, Girafa Aluminiu Balon Copilul Va Șopti La Petrecerea De Ziua De Fundal De Decor

    (0) 0
(1 Recenzii)

9.66lei 7.14lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u5335

1.Dacă Vă Place Acest Articol,vă Rugăm să Adăugați-L La Dumneavoastră "Doresc Lis t",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,vă Rugăm să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!! ^-^

2.Pentru comenzi de peste $10, putem oferi un 18inch balon cadou GRATUIT!

3. Urmați-ne pentru a vă bucura Fanii cu Discount Exclusiv, Câștigătoare produse gratuite și mare, cupoane de magazin de club.Știind noutăți, promoții și alte beneficii în avans.

Animale Drăguț Fox Zebra De Albine Maimuță Raton Leu, Girafa Aluminiu Balon Copilul Va Șopti La Petrecerea De Ziua De Fundal De Decor

Descriere produs

1.Dimensiune Descriere: baloane Diferite au diferite dimensiuni și specificații.Înainte de a plasa o comanda, asigurați-vă că pentru a vedea în mod clar înainte de plasarea unei comenzi.Din cauza diferitelor metode de măsurare de măsurare a instrumentelor și a bunurilor, vor exista unele abateri minore.

2.Aberatiile de culoare descriere: Noastre produse sunt luate în natură.Datorită influenței mediul de fotografiere, fotografiere unghi, diferit afișează și de alți factori, nu va fi aberatiile de culoare între fotografii și obiecte.

Cum să utilizați produsele noastre?

Gata un balon pneumatic.

1.Vom trimite articole în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.(Vacanțe poate fi prelungit)

2.Toate comenzile vor fi livrate către cumpărător adresa lui, care este aceeași ca adresa a pleca de pe Usite.ro sistem.Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta sau nu.Vă rugăm să o corectați înainte de plată .

3.Vă rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale(culoare/dimensiune)

Tag-uri: mansete raton, albine de cristal decor, softhy girafa balon, girafa baloane, albine decor floral, mammy albine balon, girafa xl balon, curea raton, girafa maro balon, figurine raton.

  • Tip de en-Gros: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Smillon
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Botez & Botez, St Patrick ' s Day, Marele Eveniment, Pensionare, Gen Dezvăluie, Petrecere De Ziua, Casa În Mișcare, Ziua April Fool lui, Înapoi La Școală, Anul Nou Chinezesc, Ziua Pământului, Ziua tatălui, Ziua RECUNOSTINTEI, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Halloween, De paște, Absolvire, Aniversare, De Ziua mamei
  • Setați Tipul: No
  • Numărul De Model: CJ-035
  • Clasificarea: Ballon
  • Material: Folie De Aluminiu
  • Forma Stil: Desene Animate Amnimal

Adauga Comentariul Tau Acum