Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

NYE Photo Booth Props 2022 29 Piese Petrecere de revelion Consumabile 2022 2022 An Nou Fericit Kit de 6 Baloane Diferite

    (0) 0
(1 Recenzii)

39.33lei 27.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u51936

Puncte:

1、Top-calitate Material: Realizate din folie de aluminiu sau latex, sfera are un luciu metalic, culoarea este uniforma, iar sfera este frumos.

2、Conecta și Instala cu Ușurință: de Anul Nou pavilion este frumos tipărite, puteți instala și conecta cu ușurință și pot fi refolosite de mai multe ori în următoarele partide.

3、Spumante 2022 Balon: 2022 aur folie de aluminiu balon este strălucitor și orbitor, și este mare și aproximativ 32 de cm, potrivit pentru petreceri foarte bine.

4、Surprizele Anului Nou: Surprinde-ți familia și prietenii în noul an, să costumul decora orbitor petrecere de Anul Nou, și se adaugă un vesel și atmosferă fericită pentru tine.

5、Satisfacție Garantată: satisfactia Dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem încântați să vă ajute și să vă dea frumoasă experiență de cumpărături.

Descriere:

Materialul de balonul este din folie de aluminiu sau latex, sfera are un luciu metalic, culoarea este uniforma, iar sfera este frumos.Lasa costum decora orbitor petrecere de Anul Nou, și se adaugă un vesel și atmosferă fericită pentru tine.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: 2022 Anul Nou Decor Baloane Set

Material: Aluminiu Folie, Latex

Greutatea netă: Aproximativ 185g

Dimensiune

2022 Număr: 32 Cm Lungime

Balon: 10 Cm/12 Cm În Diametru

Stea Cu Cinci Colțuri: 18 Cm

Trage de Pavilion: 13*18cm

Lista De Ambalare:

Lista De Ambalare

32-Inch 2022 Digital Balon* 1

Coroana Balon* 1

10 Inch Alb Perlat Mingea* 6

10 Inchi Perla De Aur Mingea* 10

12 Inch Sequin Aur* 6

De 18 Inch Cu Cinci Colțuri Stele* 2

Flori De Hârtie* 2

Trage De Pavilion* 1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: photo booth murală, lila petrecere baloane, nye topuri, confirmarea photo booth cadru, foto din lemn shell, scandalos poartă partidul kit, partidul balon fusta, diy kituri de petrecere, photo booth cadru mare, petrecere a burlacelor kituri.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum