Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 BUC Netede Cosmetice Puf Umed Uscat Utilizați Machiaj Fundație Accesorii Picătură Burete de Apă Față de Forma Unelte de Îngrijire de Frumusete Y4U0

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

0.97lei 0.83lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u43775

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Stil: formă de picătură, tărtăcuță forma, tăiat oblic forma

Culoare: multi-culoare aleatorie

Metoda de ambalare: opp ambalare

Dimensiuni: 3.5*5.5 cm

Despre produs:

1. Frumusețea burete este singura amestecat burete aplicator pentru pudra, lapte și produse cosmetice lichide.Acest burete de machiaj ofera rezultate impecabile de fiecare zi pentru cel mai bun rezultate.

2. Capătul rotunjit al burete este foarte potrivit pentru amestecare pe obraji, și precizia de burete tip poate acoperi cu ușurință până subtile imperfecțiuni.Cu marginile in jurul nasului si ochilor pentru contur de reparații pentru a obține o sporită, ten frumos, neted, care arata impecabil.

3. Realizate din non-latex, spumă, se poate reduce alergiile și 100% machiaj și comportamentul crud.Simplu și ușor de curățat, acest vegetarian burete este foarte potrivit pentru amatori și profesioniști.Aceasta multifunctionala beauty sponge poate optimiza cu ușurință proceduri de înfrumusețare.

4. Cea fara margini design poate atinge maximum de acoperire fără sudură.Acesta poate fi folosit cu fundația, crema, primer, pudra si alte produse cosmetice.Machiaj bureți sunt ușor de curățat cu apă și săpun neutru.

5. Poate fi folosit umed sau uscat.Ușor se aplică machiaj, apoi sări de-a lungul pielii, în mod natural fără cusur.Minim de absorbtie, acoperire maxima si durabilitate!

Comentariu:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este produs de culoare

Pachetul Inclus:

1 * puf de Pulbere (de culoare aleatorii)

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Tag-uri: dublură sac de machiaj, n melacare spele pe fata, cosmetice fenty frumusete, japonia bufe, straturi de machiaj sac, jessup accesorii, fundația perie docol, puf de pulbere cercei, v puf, savage fenty frumusete.

  • Tip De Element: Cosmetice Puf
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Firstsun
  • Numărul de Bucăți: O Unitate

Adauga Comentariul Tau Acum