Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

8 Buc Nouă Frumusețe Ou Set Tărtăcuță Picătură De Apă De Machiaj Puf Umed Perna Folosi Burete Uscat Instrument Cosmestic Ou Puf Colorat Set Și W1f4

    (0) 0
(1 Recenzii)

13.40lei 8.30lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u167865

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Produs de culoare: Roz , violet, Matcha , Galbenus de Ou

Metoda de ambalare: cutie

Despre Produse:

1. Frumusețea burete este singura amestecat aplicator de burete folosit pentru pudra, lapte și produse cosmetice lichide.Acest burete de machiaj oferă rezultate fără cusur în fiecare zi pentru cele mai bune rezultate.

2. Capătul rotunjit al burete este foarte potrivit pentru amestecare pe obraji, și precizia de burete tip poate acoperi cu ușurință până subtile imperfecțiuni.Cu marginile in jurul nasului si ochilor pentru contur de reparații pentru a obține o sporită, ten frumos, neted, care arata impecabil.

3. Realizate din non-latex, spumă, se poate reduce alergiile și 100% vegetarian crud și comportamente.Simplu și ușor de curățat, acest burete de machiaj este perfect pentru amatori și profesioniști.Aceasta multifunctionala beauty sponge poate optimiza cu ușurință rutina de frumusete.

4. Cea fara margini design poate atinge maximum de acoperire fără sudură.Acesta poate fi folosit cu fundația, crema, primer, pudra si alte produse cosmetice.Machiaj bureți sunt ușor de curățat cu apă și săpun neutru.

5. Poate fi folosit umed sau uscat.Se aplică ușor pe machiaj, apoi sări de-a lungul pielii, în mod natural fără cusur.Minim de absorbtie, acoperire maxima si durabilitate!

comentariu:

1. Manual de măsurare toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

3. SKU culoare este produs de culoare

Pachetul Inclus:

1* 8pcs frumusete ou

1*cutie de Depozitare

Vă mulțumesc pentru atenție, Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Tag-uri: pernele de acoperire puskul, pernei scaunului hip, funky ou ouă colorate, dublu burete pensulă machiaj, zlfr burete de machiaj, jucarii f ou, burete de machiaj de moda, pensule burete silicon cuie, burete de machiaj de apa dimensiune, jucarii pisici ou.

  • Numărul de Bucăți: Combo
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum