Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De Uz Casnic De Perete Electric Titularul Periuta De Dinti Economisi Spațiu Păstrați Uscat Opri Periuta De Dinti De Stocare Titularul Baie Consumabile

    (0) 0
(1 Recenzii)

8.21lei 3.59lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3178

De Uz Casnic De Perete Electric Titularul Periuta De Dinti Economisi Spațiu Păstrați Uscat Opri Periuta De Dinti De Stocare Titularul Baie Consumabile

Puncte: 1、Convenabil să Utilizați: titularul periuta de dinti va permite să utilizați periuța de dinți în mod convenabil în fiecare zi, puteți obține cu ușurință, și poate fi în condiții de siguranță plasate pe suport.

2、Nici de Foraj: nu Aveți nevoie pentru a găuri, este ușor de instalat, și adoptă un lipicios agățat de perete de proiectare.Doar coaja de pe hârtie subțire pe spate și îl puteți lipi oriunde aveți nevoie de ea.

3、Utilizate pe scară Largă: De titularul periuta de dinti poate fi folosit în multe locuri, cum ar fi cele mai multe suprafețe plane, cum ar fi marmura, lemn, etc.

4、Ordonat și Simplu: Acest produs vă va oferi o mulțime de spațiu și să păstreze baie curat și simplu.

5、Ușor De Utilizat: titularul periuta de dinti este ușor de utilizat, firma și de încredere, de hidratare și de apă de protecție.

Descriere :

Periuta de dinti electrica Titularul va permite să utilizați periuța de dinți în mod convenabil în fiecare zi, puteți obține cu ușurință, și poate fi în condiții de siguranță plasate pe suport.

Caietul de sarcini :

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: aproximativ 9.5*3.8*4.5 cm/3.74*1.5*1.77 în

Lista De Ambalare:

Periuta de dinti electrica Titular x 1

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Tag-uri: periuta de dinti electrica olarb, im periuta de dinti electrica, periuta de dinti electrica fortnite, periuța de dinți electrice ale, dentare mi electric, pandantiv lup dinte dinti, periuță de dinți electrică, bronz perie de dinti titularului, periuta de dinti electrica ulike, maimuță perie de dinti titularului.

  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: waasoscon
  • Material: Alte

Adauga Comentariul Tau Acum