Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Simplu Titularul Periuta De Dinti Nu Stantare Pentru Perete Pasta De Dinti Suport Periuta De Dinti Electrica Suport Pentru Baie

    (0) 0
(1 Recenzii)

4.81lei 3.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u191367

Caracteristici:

1. Structura: extins diametru pot fi aplicate la cele mai multe periuțe de dinți electrice sau periuta de dinti manual se ocupă pe piață.

2. Păstrați contra curat: ține-ți periuțe de dinți electrice și contoarele de curat și ordonat, și dă-te un confortabil și igienic acasă.

3. Gamă largă de aplicații: poate fi folosit nu numai pentru a plasa periuțe de dinți, pastă de dinți, aparate de ras, lotiune de curatare faciala etc.

4. Jos gol: există o gaură în partea de jos a titularul periuta de dinti pentru a ajuta la scurgerea apei și să păstreze periuta de dinti uscata.

Descriere:

Acest simplu raft de depozitare poate ajuta să vă organizați baie și să păstreze contra curat și igienic.

Caietul de sarcini:

Material: otel carbon

Mărime (I): 4*3.5*9cm

Diametru interior: 3.2 cm

Scop: depozitare

Pachetul Inclus:

1 * Titularul Periuta De Dinti

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: pasta de dinti blendamed, pasta de dinti drenat, engleză pasta de dinti, bambus pasta de dinti, pasta de dinti fulger, unflavored pasta de dinti, atteezzo pasta de dinti, refresh pasta de dinti, puternic pasta de dinti, când pasta de dinti cu fluor.

  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: titularul periuta de dinti

Adauga Comentariul Tau Acum