Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 Cutie 20g Naturale Banane Ulei Anti-Uscare Crack Crema de Picioare Călcâi Crăpat Crema de Reparații Îndepărtarea Pielii Moarte de Mână Picioare Îngrijire Moisturiz

    (0) 0
(1 Recenzii)

16.90lei 11.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3161

Anti Crack Crema De Banane Și Ulei Anti-Uscare Masca Picior, Călcâiul Crăpat Crema De Reparații Îndepărtarea Pielii Moarte De Mână De Îngrijire De Picioare, Profund Hidrateaza, Inmoaie Calus, Pielea Moarta Se Înmoaie Picioarele Crema De Ingrijire

Caracteristică:

1. Această formulă este util de a pătrunde în grosime și suprafață aspră pielea de pe picior.

2. Eficacitate: se Aplică uscate, crăpate și pielea aspră, hidrateaza si inmoaie pielea, face pielea netedă și ofertă, și vindeca uscat și greu pielea.

3. Scuti în mod eficient pielea uscată și crăpate.Ingredientele cremei sunt de piele-friendly și ușor de a absorbi.Când picioarele tale se simt uscat sau de a folosi un picior de fișiere pentru a elimina pielea moarta, este o alegere bună pentru a utiliza aceasta crema.

4. Administrare și dozare: Ia o cantitate corespunzătoare de produs, și masaj ușor uscate și crăpate părți o dată sau de trei ori pe zi (de 2-3 zile).

5. Cadouri pentru cei dragi, familie și prieteni sau o surpriza pentru tine!Este cadoul perfect pentru tine, familie, iubitori și prieteni de Crăciun, ziua de naștere și Ziua Îndrăgostiților.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 3.1*2.6 cm/1.22*1.02 în

Greutate: 20g

Ambalaj: blister

Ingrediente: apă, uree, ulei mineral, trietanolamină, acid salicilic, ulei de cocos, dodecane, alcool cetilic, polisorbat -60, carbomer, glyceryl stearate, PEG-100 stearat, alcool cetilic, extract de banane, gumă xantan, extract de frunze de ceai, glicerina, Melaleuca alternifolia leaf oil, propilen glicol, oxyethanol, etilhexil glicerol și octil-glicol.

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Crema De Picioare

Tag-uri: crema anti fisuri pisici, gsxs picior de odihnă, unguent crema verde, picior de odihnă infate, nvx picior de odihnă, ciorapi crapate picior, laba unguent crema de ochi, crema anti molii, crema anti încadrare, dresuri anti picior.

  • ambalare: Blister
  • Numărul De Model: Cremă De Picioare
  • Tip: Banana Ulei Anti-Uscare Masca Picior
  • Dimensiune: /, 3.1*2.6cm/1.22*1.02in
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Material: Anti Crack Crema De Picioare
  • greutate: 20g
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Picior De Îngrijire Instrument

Adauga Comentariul Tau Acum