Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Reîncărcabilă Electrice Picior Fișier Callus Remover Machine Dispozitiv Pedichiura Picior Instrumente de Îngrijire Picioare De Tocuri Elimina Pielea Moarta 10buc

    (1) 5
(1 Recenzii)

68.95lei 41.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u175544

descriere produs

Culoare: Roz,Albastru

Tensiune de alimentare: incarcare USB DC5V pot folosi masina încărcător, USB de pe computer, banca de putere și alte tensiuni.

Putere: 5W

Timp de încărcare: 3 ore

Tip baterie: Litiu baterie de 1200 mAh, continuă de viață a bateriei este de aproximativ 99 minute, specifice timpul de utilizare este legată de frecvența de uz personal obiceiurile și metodele de curățare.Aparatul are o rezistenta la apa de spălat funcție.După picioarele sunt frecate, cap pot fi spălate separat, sau întregul aparat poate fi folosit.

Clătiți curat sub jet de apă (a nu se scufunda în apă pentru o lungă perioadă de timp).

Tag-uri: sexy fierbinte scaun, cum de a elimina calusuri listerine, mănuși de picioare fierbinte, saci elimina bataturi, masturbe mașină, toc din piele de îngrijire, tampoane lis calusuri, 230mm polizor electric, fișier transparent, cum electronice picior fișier.

  • Tip De Element: Picior De Îngrijire Instrument
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Mână-Picior Fișier
  • Sursa De Alimentare: Baterie reîncărcabilă
image

Anna1980lob

5
2021-08-22

“Comanda a venit repede, am comandat-o de nevasta, ca se va incerca, atunci nu voi scrie ce acest lucru este. Am pus 5 * pentru livrare rapida.”

Adauga Comentariul Tau Acum