Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

10buc Degetul Bretele Atelă de Sprijin Deget de la Picior Atelă Împachetări Separator Pentru Degete

    (0) 0
(1 Recenzii)

29.76lei 24.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u229536

10buc Degetul Bretele Atelă de Sprijin Deget de la Picior Atelă Împachetări Separator Pentru Degete

Material moale poate amortiza frecarea dintre pantofi și degetele de la picioare pentru a preveni blistere și vânătăi.

Proteja sângerare de la picioare din cauza blistere sau traumatisme, în timp ce de amortizare pentru a preveni durerea și deteriorarea în continuare.

Poate, de asemenea, separat și regla degetele de la picioare pentru a trata ciocan deget de la picior, care se suprapun degetele de la picioare, degetul valgus.

Întărește și stabilizează deget de la picior în timpul tratamentului, face degetele de la picioare drepte și permițându-i să se vindece.

Compact și ușor, convenabil de a transporta și de a purta cu ușurință.Buclă și folie de design ce le face ușor de pus în câteva secunde.

Deget-separatoare de o gamă largă de aplicații.Îl puteți folosi pentru a împărți degetele de la picioare și degete, care pot corecta ciocan și inflamație la picior.Realizate din material de calitate, respirabil, moale și durabil.Poti purta pantofii, chiar și tocuri înalte, atunci când le utilizați.

Culoare:galben deschis

Material:Polyester spandex

Dimensiune:13 x 2 x 0,15 cm

Conținutul Pachetului:

10 * curea toe

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: feragamo sandale in picioare, atela brățară, femei sandale ciorapi, pantofi deget de la picior imitație, huawei deget din piele de caz, degetul mare ezoterica inel, mănuși deget a subliniat, inflamație la picior, degetul mic protector, compresie ciorap atele fluierul piciorului, inflamație la picior atelă pantofi.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Consumabile Ortopedice
  • Sursa De Alimentare: Nici Unul Electric

Adauga Comentariul Tau Acum