Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Tungsten din oțel burghiu 1 BUC 1.0-20.0 mm HRC45/55/65 Carbură Solidă burghie Burghiu Biți Pentru Pentru Hard Aliaj Inoxidabil Instrument

    (0) 0
(1 Recenzii)

7.91lei 4.18lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2974

Carbură de Tungsten Burghiu de 1mm - 20mm HRC45° HRC55° HRC65° Twist Drill Bit Strung CNC de Foraj Unelte de prelucrare a Metalelor Biți

Descriere Produs:

1. Material: Carbura De Tungsten

2. Acoperire: TiAlN

3. Duritate: HRC45° HRC55° HRC65°

4. Foraj diametru orificiu: 1.0 mm-20,0 mm

5. Costum pentru prelucrare aluminiu, cupru, otel, fonta, inox, mucegai oțel, oțel rapid, oțel pentru rulmenți, etc.

Gaura de foraj cu diametru de 1.0 mm-20,0 mm sunt toate disponibile.Pentru alte diametru care nu este listat, vă rugăm remarca diametrul inainte de a comanda plasata.Orice întrebări.

Hongsheng Seiko este un instrument profesional de producător cu 8 ani de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, vânzări și post-vânzare de cimentat carbură de mare viteză tungsten din oțel freze.

Nucleul R & D și tehnologie de producție, echipa de Hongsheng precizie a lucrat în industria de mai mult de 10 ani.În cooperare cu mai multe top 500 de întreprinderi, s-a dezvoltat o varietate de noi și practice cimentat carbură de mare viteză oțel de tungsten mingea tăietori, și a obținut mai mult de 30 de model de utilitate, brevete pentru freze în R & D și design de freze.

Mingea cutite produs de Daofu au fost recunoscute de către CNC de prelucrare în industria de aviație de prelucrare, 3C telefoane mobile, hardware matrite, calculatoare comprimat, ceas cazuri și trupe, piese auto și alte industrii.

Cimentat carbură de mare viteză oțel de tungsten mingea cutter este potrivit pentru un strat de acoperire adecvat.Ea are o performanță de tăiere excelentă pentru o varietate de materiale, cum ar fi superalloy, mori de oțel, oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu, metalurgia pulberilor, grafit muri, sistem de cupru, aliaj de titan și plastic ABS.Se poate sprijini, de asemenea, one-stop non-standard de servicii de personalizare.

Tag-uri: tottal burghiu electric, burghiu rush, 1 kreg jig, hexagoane burghiu electric, carbură de unghii burghiu de argint, makkita ciocan, burghiu ht, 6 pas burghiu, solide carbură de burghiu, worm makita.

  • Numărul De Model: Carbura Burghie
  • Nume De Brand: IWOWN
  • Utilizarea: Metal Foraj
  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Material: Tungsten Din Oțel
  • Certificare: CE
  • Tip: Twist Drill Bit
  • lungime: 100mm200mm

Adauga Comentariul Tau Acum