Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Silicon moale Acoperă Pentru Apple Airtag Caz Drăguț Oase Model animal de Companie Anti-a pierdut Tracker Pentru Apple Aer Tag Caz Impermeabil Protector

    (0) 0
(1 Recenzii)

15.93lei 11.80lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2469

Silicon moale Acoperă Pentru Apple Airtag Caz Drăguț Oase Model animal de Companie Anti-a pierdut Tracker Pentru Apple Aer Tag Caz Impermeabil Protector

Clienții en-gros va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun pret.

Caietul de sarcini:

Numele:Caz Pentru Apple Airtag

Material: Silicon

Dimensiune: Așa Cum Se Arată

Culoare: Negru, Albastru, Gri, Roz

Caracteristici:

1.Caz de protecție Compatibil cu Airtags:proiectat pentru 2021, orice funcție, fără interferențe, pentru a se potrivi perfect.

2.Material moale: aer tag-uri capacul este fabricat din material moale, cu o excelenta rezistenta la impact si absorbtie a socurilor, ușor de transportat, curat, anti-amprente, non-toxic, confortabil, și sudoare-dovada.

3.Design simplu:Simplu și romanul design poate găzdui apple airtags, ușor de utilizat și transporta; apple aer tag-uri 2 bucăți, poate satisface starea de spirit la momente diferite.

4.Practic: poti purta un aer tag accesorii preferate de pe guler pentru animale de companie.În viața de zi cu zi, atunci când vă luați animalele de companie la cumpărături, plajă, munte, camping, turism, etc. Nu mai trebuie să vă faceți griji despre pierderea animalului tau de companie.

5.Desigur, în cazul în care dimensiunea de ghiozdan curea este necesar, puteți pune, de asemenea, un airtag buclă într-un ghiozdan sau un părinte ghiozdan pentru a evita pierderea accidentală a persoanelor în vârstă.

Note:

1.Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2.Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere de la manuale de măsurare.

Pachetul Inclus:

1*Caz De Protecție

Tag-uri: apple air 2010 baterie, apple airtag film, dok macbook air, apple airtag bicicleta, lot dog tag, șirag de mărgele apple original, ipad air 2 caz drăguț, umidigi caz impermeabil, aer apple earpods, kawaii airtag caz.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Culoare: Negru Albastru Gri Roz
  • Numărul De Model: pentru apple airtag
  • feature1: Material moale si Simplu de design
  • Material: Silicon
  • Model: Pentru Apple Airtag Airtags Aer Tag-Uri Tag Air
  • Tip De Element: Alte
  • Numele: Caz pentru Apple AirTag
  • feature2: Practic
  • Pachet: No

Adauga Comentariul Tau Acum