Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru JBL W300TWS Silicon Casti Cazul Capac de Protectie Shell Pentru setul cu Cască fără Fir Anti-toamna Cutie De JBL W300TWS Accesorii

    (0) 0
(1 Recenzii)

21.99lei 9.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u56540

Puncte:

1、Materiale de Calitate: Această cască caz este potrivit pentru JBL W300TWS.Cască de protecție capacul este confectionat din material ecologic de silicon materiale, nu are miros iritant, este rezistent la uzura, sănătos și durabil.

2、Bogat de Stiluri: Vom oferi cu alb, negru, roșu, albastru și cască de protecție scoici, fiecare dintre care este unic, și puteți alege în funcție de hobby-urile tale.

3、Piele-friendly Experiență: grosimea căști de protecție de acoperire este de doar 1.8 mm, care este subțire și delicată, și se simte confortabil la atingere.Se restabilește metal touch și va aduce o experiență bună de utilizator.

4. Anti-vibrații: Această cască de protecție capacul poate oferi 360° fara unghi mort protecție pentru căști, și de a proteja căștile de la zgârieturi și coliziuni.

5、Lavabil Design: cască de acoperire este lavabil, iar culoarea este permanenta.Atunci când crezi că casti capacul este murdar, puteți clătiți-l cu apă și detergent.

Descriere:

Cască de protecție capacul este fabricat din material de silicon de calitate, care este rezistent la uzură și durabil.Silicon cască de protecție shell foloseste un umanizat cârlig gaura de design, care este convenabil pentru tine de a transporta în căști atunci când călătoresc.Coajă de protecție este conceput cu o gaura de încărcare permite să încărcați căștile fără a scoate coajă de protecție.Este simplu și practic, și vă sunt în valoare de ea.

Caietul De Sarcini: Nume: Cască De Protecție Acoperă

Material: Silicon

Culoare: rosu, albastru, alb, negru

Dimensiune: aproximativ 66x53x31mm/2.60*2.09*1.22 în

Greutate: aproximativ 18g

Metoda de ambalare: sac

Cantitate: 1buc

Lista De Ambalare: 1 * Sac

1 * Carabină

1 * Capac De Protecție

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: căștile bluetooth jbl 2000, căști bluetooth ios jbl, receptor stereo bluetooth jbl, bluetooth auto jbl, difuzoare fiul bluetooth jbl, guma bluetooth jbl, căști bluetooth jbl 8d, earpod bluetooth jbl, sefii bluetooth jbl, wireless bluetooth jbl.

  • Material: Silicon
  • Tip De Element: Alte
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Cască de protecție maneca
  • Pachet: Da

Adauga Comentariul Tau Acum