Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

25In1 Nintend Comutator 3D Analog pentru Joycon Joystick Degetul mare Stick Înlocuirea Senzorului de Accesorii Kit de Bucurie Con Controler de Locuințe

    (3) 5
(3 Recenzii)

48.17lei 24.08lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u2347

Descriere:

Înlocuitor Perfect: Înlocuiește dumneavoastră rupte, uzate sau deteriorate analog, se aduce controlerul înapoi la viață. 3D joystick-ul analogic pentru Nintendo Comutator Bucurie-con, compatibil cu Stânga sau la Dreapta bucurie-con controller.Se potrivesc Perfect pentru Nintendo Comutator Bucurie-con controller.

Profesionale si Complete de Reparații Instrument: Vine cu șurubelniță instrumente de reparații, ușor pentru tine de a înlocui rupte, uzate sau deteriorate stick analog cu minunat nou.Vino cu Tri-Wing & Cruce Șurubelniță, 1 penseta, 1 ranga, 4 manevrat capace, 6 șuruburi (4 locuințe șuruburi, 2 interne șuruburi).

Premium Material: Făcute de grad Militar din plastic si metal, plina sentiment de control și calitate durabil decât altele.

Făcut la cel mai înalt standard industrial.

Operare ușoară: Furnizarea unei instrucțiuni detaliate de instalare, să operație devenit mai ușoară!Cumpara-l si lasa-ti bucuria-con înapoi la viață.

NOTĂ: vă rugăm să calibra joystick cu ajutorul Nintendo setarea Comutatorului după instalare.original locuințe șuruburi sunt moi și easyly să fie deteriorat.Vă rugăm să rândul său, șuruburi precisly și cu atenție pentru a preveni șuruburile de sol.Nevoie de o instalare profesională.

Albastru și Roșu, Operatorul nu este in pachet

Tag-uri: roșu bucurie con nintendo comutator, gintama accesorii, vaza bucurie, bucurie con comutator capac, nintendo a comuta jori, schimba joycon comutator, accesorii întrerupător de canne, gri caz joycon, nedefinit pantaloni, bate nintendo comutator.

  • Origine: NC(de Origine)
  • funcția 1: Pentru joycon kit de reparare
  • Nume De Brand: KYVG
  • Funcția 3: 25 in 1 kit de reparare cu șurub pentru joycon
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • funcția 2: Pentru Nintendo Comutator JoyCon Joystick
  • Funcția 5: Pentru joycon joystick inlocuire
  • Funcția 4: Pentru NS stanga dreapta Bucurie-Con Joystick-ul de reparații
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
image

Lorrcl04

5
2021-12-02

“TOATE Bune”

image

Guiandre333

5
2021-10-01

“Transport rapid. Comanda a venit repede în Rusia. Produsul corespunde pe deplin descrierii. Ambalate bine. Recomand acest vanzator. Vă mulțumesc! Expedierea este rapid. Comanda a venit repede în Rusia. Produsul este în deplină concordanță cu descrierea. Bine ambalate. Recomand acest vanzator. Multumesc!!!”

image

Ababagalamaga77

5
2021-10-02

“Vânzătorul este bine făcut, totul a venit într-o pungă, instrumentele sunt bune, înlocuirea nu a fost încă angajate. A venit destul de repede, în mai puțin de două săptămâni. Recomanda.”

Adauga Comentariul Tau Acum