Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2 buc pentru Nintendo Comutator Lite Mini Bucurie-Con Bucurie Con Joystick Prindere Degetul mare de Acoperire Caz Stick Pisica cu Gheare Capac pentru PS5/PS4/XBOX 360

    (2) 4.50
(1 Recenzii)

7.14lei 4.13lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u70815

Caracteristică:

1.Design Premium: joystick cap este conceput pentru Nintendo Comutator pentru a Comuta Lite, și este perfect potrivit pentru Bucurie-con controller joystick-ul.

2.Furnizor de protecție: joystick-ul pac oferă protecție pentru joystick-ul, astfel împiedicându-l de la zgârieturi, lovituri, murdar sau alte daune.

3.Practic in Utilizare: joystick cap este moale și Confortabil, și de înaltă calitate silicon materiale face pac moale și mai bine în utilizare.

4.Aspectul fin: joystick cap este drăguț și pisica caw design adaugă aroma și vitalitate în gamer, face controler mai atractiv.

5.Mare in Utilizare: joystick cap se potrivește perfect joystick-ul, care este compact pentru joystick-ul după instalare, și nu vă faceți griji-o să cadă, dar au nevoie de unele de calificare atunci când instalați.

Caietul de sarcini:

Nume: Joystick Cap

Material: silicon

Dimensiune: aproximativ 1.7 * 1.7 cm/0.67*0.67 în

Lista De Ambalare:

Joystick-Ul Pac * 2

Tag-uri: intendo comutator kawaii, nintendo a comuta 3ds joystick, bucurie con comutator capac, xbox 360 controller lemn, joypad nintendo comutator lite, adeziv nintendo comutator capac, vintage arcade joystick, huaewi pereche lite mini caz, goystic nintendo comutator capac, ieftin xbox 360 accesorii.

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA

Adauga Comentariul Tau Acum