Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Rotirea Pom De Crăciun Baza Detasabila Electric Xmas Copac Sta Grele Copac Suport Instalare Ușoară C1

    (1) 4
(1 Recenzii)

380.23lei 133.09lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u226227

Rotirea Pom De Crăciun Baza Detasabila Electric Xmas Copac Sta Grele Copac Suport Instalare Ușoară C1

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Bază de rotație pomul de Crăciun este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistent la uzura, nu este ușor de a sparge, poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, și durabil.

2. Acest pom de Crăciun accesoriu este un excelent decor de Crăciun, care pot face pom de Crăciun mai frumos și atractiv, și se adaugă bucurie la petrecerea de Crăciun.

3. Două dimensiuni: 66cm modelul: potrivit pentru pomul de Crăciun, cu un diametru de aproximativ 3,2 cm/1.25 inch și până la 7,5 FT/30KGS; 80cm model: potrivit pentru pomul de Crăciun, cu un diametru de aproximativ 3,2 cm/1.25 inch și până la 8.5 FT/30KGS.

4. Rotație standul copac poate roti automat înainte și înapoi.Acest automate avansate cu două sensuri de rotație poate evita răsucirea linie de lumină, și este sigur de utilizat și ușor de asamblat.

5. Potrivit pentru interior și în aer liber, brazi artificiali.Foarte potrivit pentru case, magazine, etc. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un suport de umbrele pentru grădini, plaje sau camping.

Notificare:

1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: plastic reutilizabile

Dimensiune: așa cum se arată

Culoare: verde

Poartă greutate: 70-80 lire sterline

Diafragma: Suport maxim interioară diametrul de 3.3 cm (trei șuruburi pot fi ajustate)

Metoda de rotire: 360 de grade de rotație bidirecțională

Caietul de sarcini:

66cm modelul: potrivit pentru pomul de Crăciun, cu un diametru de aproximativ 3,2 cm/1.25 inch și până la 7,5 FT/30KGS.

80cm model: potrivit pentru pomul de Crăciun, cu un diametru de aproximativ 3,2 cm/1.25 inch și până la 8.5 FT/30KGS.

Instrucțiuni de asamblare:

1. Apăsați pe 4 picioare în canal cruce în partea de jos a standului.

2. Locul copac în gaura de sus a standului, și rândul său, de 3 triunghi șurub manual să dețină trunchi de copac bine.Te rog, ține pomul în poziție verticală, astfel încât RTS poate lucra fără probleme.

3. Cablul de lumina trebuie să fie montat în jurul trunchiului, și apoi conectat cu AC prelungitor sau priza de perete.(Copacul poate obține împiedicat de cablul de lumină dacă mufa de la cablul de lumină vine de la marginea de ramură de copac.)

4. Conectorul DC al adaptorului va fi conectat în jack DC în RTS casetă de comutare, porniți comutatorul, RTS va începe să funcționeze.

Atenție:

1. Copacul trebuie să fie instalat în poziție verticală și echilibrată în toate timpurile, în scopul de a funcționa corect.

2. Asigurați-vă că arborele se poate roti în mod corespunzător pentru câteva minute înainte de decorare.

3. Asigura copac nu va primi împiedicat de cablul de lumină, astfel încât RTS poate lucra fără probleme.

4. În timp ce RTS este de lucru, să păstreze obiectele libere, departe de copac.

5. Trageți adaptorul de la priza de curent ALTERNATIV dacă RTS nu funcționează.

Notă: Acesta este un produs electronic, nu o jucărie!Pentru a evita riscul de incendiu, accidentare și șoc electric, nu ar trebui să fi jucat sau plasate în cazul în care copiii pot ajunge.

Pachetul Include:

1 set x Rotative Pom de Crăciun de Bază (Nu include pom de Craciun)

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.

Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.

Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.

Deci banii nu vor merge la contul meu.

Tag-uri: am pom de craciun, 20 de brazi artificiali de crăciun, m brazi de crăciun, wa pomul de crăciun, pomul de crăciun mu, craciun copac șosete, nedefinit pantaloni, caz aurpods crăciun, mănuși de copac xmas, artificial de crăciun pom de crăciun.

  • Luminos: No
  • greutate: 1000g
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Rotirea Pom De Crăciun De Bază
image

Teketra Chalmers

4
2022-01-13

“Stand de lucrări, a venit deja, atunci când anul nou a trecut. Coletul a fost plătit 29.11.2021, vânzătorul a cerut o taxa de transport maritim pentru a livra mai rapid și să livreze. Contra cost produs care în cele din urmă: 5.12 parcelă fost colectate, 11.12 transferat pentru livrare, din China doar 27.12 zburat.”

Adauga Comentariul Tau Acum