Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru TOYOTA Prado 2010-2018 1 BUC Capota Motor Izolare Termica Izolare fonica Bumbac Izolare Termică Pad Mat

    (3) 3.67
(3 Recenzii)

267.00lei 224.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1016

Reduce drastic zgomotul produs de vânt la intrarea în cabină, împreună cu alte zgomote exterioare.Reduce drastic zgomotul vântului atunci când conduceți la viteze mari,a spori etanșe natura a masinii.Îmbunătăți răcirea interiorului auto cu aer condiționat, păstrați masina ta mai mult sigilate astfel încât să puteți păstra mașina dvs. de departe de praf,ploaie și ceață.Materiale de înaltă Calitate: Realizate din materiale de mediu, același material ca masina ta.Inodor, fără formaldehidă.Este durabil,de lungă durată pentru a utiliza, țineți mașina de imbatranire.Ușor de instalat.Curățați zona unde piesele vor fi aplicate, eliminarea birocrației din izolate fonic pad, împingeți-l deasupra instalat loc și apăsați-l de mai multe ori.

Tag-uri: spuma scaun de masina pentru copii, motor firewall izolare, șorț mazda 3, 1 pin de căldură toyota, izolare cupa bmw, banda toyota capota, land cruiser 100 pulverizatoare, argint izolare conducte, icoane capota hyundai, în aer liber izolate fonic perdele.

  • Tip: Izolate Fonic Bumbac
  • Plasarea: capota, ușa de la mașină, Coada De Acoperire, portbagaj, șasiu, Fender, Perete Interior, Acoperiș
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Material: PVC
image

Guillermobarrios89

5
2021-08-30

“Toyota Prado captuseala este excelent și ușor de instalat. Aș sfătui-o să ia o lună până când a ajuns”

image

Petuhova 1966

1
2021-11-10

“nu a trimis produsul”

image

Andron14 08

5
2021-08-16

“Totul a ajuns perfect. Pentru instrucțiuni ușor увлажнил, deoarece a venit efectuarea în formă pliată, după ce a vorbit de construcție uscător de păr, pe scurt toate rece. Singurul lucru care este enervant de livrare este de 47 de zile. vânzătorul nu cunoștea.”

Adauga Comentariul Tau Acum