Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Respirabil Porc Drăguț Câine Bot de Silicon Anti-muscatura de Caine Botnițe Opri Coaja Musca Gura Masca Reglabil pentru Mic Câine Animal de casă Supplies

    (0) 0
(1 Recenzii)

69.19lei 41.51lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u22387

Caracteristici:

- Reglabil nailon curea și cataramă de eliberare rapidă aduce confortabil la nasul câinelui.

- Gel de siliciu face ca animalul tau de companie confortabil să-l poarte.

- Atunci când mersul pe jos un câine, puteți preveni cainele de lins lucruri murdare pe masă sau înfricoșătoare alte animale mici.

- Este un asistent excelent instrument pentru a vă ajuta să corecteze cainele lui obiceiuri proaste!

Caietul de sarcini:

Culoare: Verde/Albastru

Material: Gel De Siliciu + Nylon

Dimensiuni:

S: 9.7*6cm/3.8*2.4"

M: 12*7.4 cm/4.7*2.9"

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Câine De Companie Piggy Bot

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind urmărire number:www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide).Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.Scopul și transport maritim 1.Ordinele de plată completă în termen de 48 de ore sau mai puțin va primi prioritate în prelucrarea noastre departament. 2. Vă rugăm să termini de plată în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi anulată de către sistem în mod automat. 3. În mod normal, vom gratuit de transport maritim de mărfuri prin china post air mail, vă rugăm să contactați cu noi, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alte companii de transport.Politica de retur Daca produsul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate.Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.

Tag-uri: portofel cat bot, arme de jucarie bot, golw inchis gura masca, xestra mic câine lesa, masca bot dinozauri câini, masca animale bot, înfricoșător gura masca câini, chilotei sexy bot, odry gura masca, tesatura masca pisica bot.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Latex, Alte
  • Nume De Brand: TAILUP
  • Tip De Element: câinele de bot, Alte
  • Setați Tipul: No

Adauga Comentariul Tau Acum