Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Câinele crăciun Crăciun Eșarfă Capace Bandana din Bumbac Lavabil Câine Eșarfă Papion bavete Santa Costum de Pisica de Companie Câine pălărie de Accesorii de petrecere

    (2) 5
(2 Recenzii)

24.71lei 11.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u52119

Material: poliester bumbac

Saliva prosop: adecvate pentru animale de companie în termen de 7.5 kg

Pălărie S: adecvate pentru animale de companie de 1-4kg

Pălărie Nu este potrivit pentru interioare, animale de companie de 4-7.5 kg

Caracteristică

1.【Clasic & Fashion Design】

Setul include un elegant câine eșarfă și pălărie drăguț , combinație ideală pentru animale de companie pentru a purta.Clasic, elegant, Cafeniu model nu este de actualitate, și de a crea o puternica atmosfera festiva de Craciun.Acesta va fi un cadou bun pentru animalele de companie.

2.【Premium Material】

Câinele bandană și gulerul sunt realizate din High Quallity tesatura, pălăria este făcut de presiune-rezistent material gros și nu ușor de deformare.manual rafinat de cusut, nu se purta sau de a rupe cu ușurință, super moale si durabil, respirabil și confortabil, ușor de curățat și de îngrijire pentru.

3.【Multi Ocazie】

Ideal pentru Crăciun, uzura de zi cu zi, petrecere de Aniversare, sărbătoare poartă etc. Un atractiv și drăguț câine set de costum va da automat un animal de companie mai luminos un dram de glamour, și poate face animalul să arate mai la modă și atractiv.

4.【Domeniul de aplicare】

Această pălărie mare(L) sunt potrivite pentru câini sau pisici de până la 7,5 kg.Saliva prosoapele nu sunt împărțite în dimensiuni, pălării mici, sunt potrivite pentru pisicile si catelul dimensiuni de la 1kg la 4kg, și pălării mici(S) sunt potrivite pentru pisicile si catelul dimensiuni de la 4 kg până la 7,5 kg.

Tag-uri: steaua pantofi caine, gintama accesorii, neon câine accesorii, accesorii interior fox, trk accesorii pentru motociclete, pune accesorii de par, nedefinit pantaloni, pat caine w, pisica accesorii dragon, cat gulere câine.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: NO
  • Tip: Câini
  • Tip De Element: Accesorii De Par
  • Material: 100% Bumbac
image

Artlogics

5
2021-11-27

“Rapid de transport maritim, la fel cum este descris”

image

Tanuashuk

5
2021-11-18

“Pălării frumoase.”

Adauga Comentariul Tau Acum