Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

BT AMP BT30 BT40 cuțit cuțit PHC06 PHC08 PHC10 PHC12 PHC16 PHC20 Hidraulic suport pentru CNC centru de prelucrare cu ax suport instrument

    (0) 0
(1 Recenzii)

1 003.61lei 652.37lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u205369

Hidraulice Tool holder

Schematic

① Presiune șurub

Folosind o cheie Allen pentru a strânge șurubul de presiune, presiunea de ulei în ulei cavitatea este crescut, iar peretele interior al petrolului cavitatea este extins în direcția axială uniform și simetric, astfel prindere pe instrument.

② Ulei cavitatea

De înaltă presiune de ulei transferuri presiunea în mod egal pentru fiecare parte a închis camera de ulei, iar uleiul din camera de ulei crește rezultând amortizare în același timp, îmbunătățind astfel caracteristicile dinamice ale chuck, reducerea vibrațiilor și îmbunătățirea prelucrării de calitate, care are un efect semnificativ.

③ De Prindere gaură

Peretele interior deschidere se micșorează uniform la linia de centru ca urmare a creșterii presiunii de ulei.

④ Expansiune perete

Extinderea perete este calculat cu exactitate și a stabilit pentru a produce necesară suma de expansiune atunci când presiunea uleiului ajunge la o anumită valoare.

⑤ Ring groove

Mare presiunea generată între peretele interior de prindere gaură și instrumentul strange resturile de lubrifiant substanțe, cum ar fi ulei și grăsimi în ring groove, păstrând prindere gaură curată și uscată, și asigurarea de încredere transmitere a cuplului.

⑥ Instrumente

După ce instrumentul este introdus în prindere gaură, este fixată pe ideală linia de centru, prindere de precizie este extrem de mare, și radial rotație bătaia să nu depășească 0,003 mm

Vă rugăm să rețineți! ① Este interzisa gol de blocare înainte de a introduce instrumentul. ② Vă Rugăm să folosiți un instrument cu o toleranță în cadrul h6. ③ Nu utilizați instrumente cu plat sau cioplit mânere. ④ Când de prindere pe instrument,asigurați-vă că pentru a roti șurubul de blocare pentru a limita. ⑤ De inserție lungime de instrument nu poate fi mai mică decât lungimea instrumentului, a se vedea figura și tabelul.

Produs parametru brand:GUS Nume: Hidraulic Tool Holder Model: BT30/BT40/BT50 caietul de sarcini:PHC06/08/10/12/16/20/25/32 Material: 20CrMnTi Precizie: ≤0,003 mm Duritate: 58-60 de grade echilibru Dinamic: G2.5 20000RPM

Avansate echipamente de testare

Imagine instrument de măsurare Precizie de detectare echilibru Dinamic setare

Despre companie-GUS

GUS este un producător profesionale de CNC, sculelor integrarea R&D, producție și vânzări.Compania are propria fabrica, profesionale CNC instrument de echipa de producție, echipamente avansate de prelucrare, echipamente de testare și profesională a personalului tehnic.În principal se produce de înaltă precizie BT toolholders, HSK toolholders, ISO toolholders, keyless toolholders, pull-back toolholders, puternic toolholders, pull-back tije, ax test de precizie, tije, de înaltă precizie, dispozitive de fixare și alte produse.Ne pot proiectarea și fabricarea de diverse înaltă calitate non-standard de instrumente în funcție de cerințele clientului, și vinde piese de masini-unelte CNC în loturi.Riguros-----de control Strict de calitate Face fiecare tool holder cu atenție Integritatea ------ păstra îmbunătățirea

Q1:Cum de a urmări livrare expres?

A1:Urmăriți-l prin intermediul link-ul următor :

https://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.1999340729.1.Atlwk5

Q2:Cum pot evita plus taxa de personalizat?

A2:Verificați cu autoritățile locale DHL/TNT/UPS /FEDEX IP cât de mult valoarea facturii este gratuit taxa de personalizat.Atunci spune-ne și putem scrie mai mic pret de pe factură.

Q3:Cum pot face o comanda mare cu puțin mai mic preț?

A3:Dacă aveți nevoie de ordin de mare , puteți face o neplătite ordine.Apoi, încercați să contactați-ne pentru a discuta detaliile.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, serviciul nostru clienți vă va găsi și de a răspunde la întrebări în timp.

Tag-uri: amplificator bt30 bt40, bt vorbi auto, bt30 combina, joystick-ul bt 30, mașină unealtă ax mt, b460 cutie de depozitare, căști bt 30, clemă bt40, suport bt30, bt40 c32 chuck.

  • Cerere: Freze
  • Certificare: CE
  • Numărul De Model: BT30 BT40 PHC06 PHC08 PHC10 PHC12 PHC16 PHC20
  • Nume De Brand: GUS
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum