Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc 10ml Piatră prețioasă Naturale Ulei Esențial Roller Ball Sticle Transparente Parfumuri Ulei de Lichide Rola Pe Sticle cu Cristal de Chips-uri

    (2) 5
(2 Recenzii)

22.58lei 14.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u203700

10ml Piatră prețioasă Naturale Esențiale Sticla de Ulei Roller Ball Sticle de Parfumuri Ulei de Lichide Rola Pe Sticle cu Cristal Chips-uri 1 buc caietul de sarcini: Material: Sticla Dimensiune:8.5*2.5*1.7 cm Capacitate: 10 ml Cantitate:1 buc

Caracteristică: - sticle cu Role sunt cel mai convenabil și economic mod de a distribui ulei esential de amestecuri.Un reîncărcabile cu role sticla va permite să pre-diluat amestecuri de ulei, astfel încât acestea pot fi aplicate direct pe piele, fără murdar picaturi sau scurgeri. - Perfect pentru utilizarea de uleiuri esențiale, parfumuri și alte lichide. - Ia-ți uleiuri oriunde te duci cu această călătorie dimensiune sticla.

Descriere: -sticle cu Role sunt cel mai convenabil și economic mod de a dozei de ulei esential de amestecuri.Un reîncărcabile cu role de sticlă vă permite să pre-diluat amestecuri de ulei, astfel încât acestea pot fi aplicate direct pe piele, fără murdar picături sau scurgeri. -Perfect pentru utilizarea de uleiuri esențiale, uleiuri de parfum și alte lichide. -Să-l cu tine - acest pachet de călătorie (10ml) poartă de ulei cu tine. -Fiecare piatră prețioasă mingea corespunde relevante în miniatură piatra de cristal fragmente din sticlă.Aceste cristal chips-uri sunt sterilizate în apă clocotită și apoi uscat cu sufletul la gură de vânt.Vă rugăm să rețineți că pietre pretioase naturale au o diferență de culoare și nu pot fi evitate.Aceste cristal cu role nu este numai pentru îngrijire facială, dar, de asemenea, pot fi folosite pentru ochi, buze, frunte, gât și în cazul în care te simți durere și disconfort.Vă puteți relaxa mușchii și masaj.

Lista De Pachete: 1 X Rola Mingea Sticla

Notă: 1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze. 2. Te rog, iartă-1 cm/0.39"-3 cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Tag-uri: elegant sticla, 10 esențiale sticle, boxi sticla de apa, moderne de sticlă sticle de parfum, stoarce sticle de uleiuri esențiale, lable sticla de parfum, cristal de argint, sticla de apa, soray sticla de parfum de epocă, reîncărcabile flacoane hdpe, ulei de sticle cu role 10ml.

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip De Element: Sticle Returnabile
  • cantitatea: 1 buc
  • 10ml Dimensiune: 8.5*2.5*1.7 cm
  • Dimensiune: 10ml
  • Utilizator: pentru ulei esential
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Piatră Prețioasă Sticle De Ulei Esențial
image

Brgriggs

5
2021-12-30

“Perfect! La fel ca la "natura și descoperirea"”

image

Sousa S Paulino

5
2021-12-30

“pARFAIT”

Adauga Comentariul Tau Acum