Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

20 ml 30ml a Crescut de Aur de Sticlă Sticle de Spray Profitabilă Reîncărcabile Atomizor de Călătorie Sticla de Parfum Fin de Ceață Pulverizator

    (0) 0
(1 Recenzii)

3.50lei 2.28lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u205036

Sticla material: sticla

Duză material: aluminiu

Sticla de culoare: roz

Duza de culoare: rose de aur

Capacitate: 20ml/30ml

1. Parfum pulverizator sticla este mic și portabil, cu bun anti-scurgere funcție, permițându-vă pentru a stoca direct în saci, genți de mână, saci de cosmetice, depozitare și valize, fără griji cu privire la scurgeri.

2. Există 20 ml și 30 ml capacitate pentru tine de a alege, ceea ce este suficient pentru a stoca parfum sau ulei esențial, care poate satisface utilizarea de zi cu zi și în aer liber are nevoie.

3. În condiții de siguranță și sănătos, mic sticla cu pulverizator de înaltă calitate material de sticlă, protecția mediului și nici un rău pentru corpul tau.

4. Ușor de utilizat, aceste goale de spray-urile sunt transparente, astfel încât toate produsele sunt ușor pentru a vizualiza și de a identifica elemente interne, care sunt drăguț și elegant.

5. O varietate de utilizări.Aceste spray-urile au o bună depozitare și capacitate, care poate satisface cele mai multe dintre dumneavoastră personale și nevoile familiei.Acestea sunt potrivite pentru produse cosmetice, parfumuri, geluri, uleiuri esențiale, odorizante, de curatare, spray-uri, etc., și poate fi folosit pentru călătorii de Afaceri și activități în aer liber

Pachetul contine:

1x sticla de parfum

Tag-uri: 10ml de sticla de parfum, de înaltă presiune cazan de sticlă, attar de sticla de parfum, 30ml craniu de sticla de parfum, parfumul parfum flacon de sticlă, sticla de parfum de sticlă plută, polimer 30 ml, a crescut de aur glassese, amethys sticla de parfum, sticla de parfum 3 5ml.

  • Tip De Element: Sticle Returnabile
  • Tip 4: Sticle Returnabile
  • Numărul De Model: A168J
  • tip 6: Sticlă Goală
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip 2: flacon picurător
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip 1: gol dozator

Adauga Comentariul Tau Acum