Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

12/24V Auto Camion Defroste Incalzitor Auto pentru Dezghețarea Parbrizului Încălzire Ventilator De 360°, Reglabile Ușor de a genera căldură și purifica aerul

    (2) 1.5
(2 Recenzii)

99.29lei 69.53lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u19284

Descrie: 1. Două-in-one mașină de încălzire: poate fi folosit ca o sursă de încălzire sau mai rece.Poate elimina rapid ger și ceață pe vehicul parbriz.Căldura poate fi îndreptată spre partea din față, deasupra și în jurul valorii de, permițându-vă să aveți o viziune clară, făcându-te mai cald și mai în siguranță atunci când conduceți.Păstrați-l rece în timpul verii și cald în timpul iernii.În același timp, aerul va circula în mașină, așa că nu te duci afară și să fie înfundat. 2. Puternic funcția de încălzire rapidă: masina de dejivrare a parbrizului are o ieșire puternică de design pentru a asigura răcirea sau încălzirea rapidă efecte.Opri de așteptare în vreme rece, și de a salva timp și ulei.Doar conectați la priza de brichetă auto și auto portabil încălzire poate rapid și eficient dezgheț sau dezgheț fereastra. 3. Ușor de instalat: pur și simplu conectați-l la masina 12V/24V soclu bricheta, și apoi trece la încălzire sau fan (asigurați-vă că mașina are un 12V/24V aprindere port), non-alunecare de bază de mașină de încălzire.Acesta poate fi rotit 360°, iar unghiul poate fi ajustat în mod liber pentru a realiza încălzire echilibrat, care este mai convenabil.Echipat cu bandă dublu adezivă pentru a menține mașina de încălzire și ventilare stabil în timpul mersului. 4. Design durabil: făcut de căldură-rezistente din material ABS.Built-in de siguranță, oprire automată de protecție.Potrivit pentru masini, de camping, de călătorie și de încălzire în timpul iernii.Să-ți încălzească timpul iernii, puteți ajunge la destinație în condiții de siguranță și confortabil.Accesorii indispensabile pentru autoturisme. 5. Auto portabil dezghețare: 360 de grade de rotație bază de sprijin.De dimensiuni mici și ușor de transportat.Consum redus de energie, zgomot redus, fără foc. 6. Gamă largă de utilizări: 12V/120W degivrare, potrivit pentru masini cu 1 baterie, cum ar fi masini/vehicule off-road, etc. La 24V/200W dezghețare este potrivit pentru masini cu două baterii, cum ar fi camioane mari, camioane, etc.Încălzire de acest aparat este proiectat pentru a curăța rapid îngheț, ceață și ceață pe masina, parbriz, geamurile laterale și lunetă, oferind conducere clară viziune permite să vă bucurați de cald de conducere în iarna rece.Un cadou minunat pentru prieteni.Aceasta masina de degivrare este o mașină anti-ceață dispozitiv, nu sunt concepute pentru a incalzi toata masina.

Caietul de sarcini: Nume: Masina de încălzire Material: ABS Ambalare: carton Kraft Culoare: Negru Greutate: aproximativ 320g Dimensiune: despre 12*10*7.2 cm lungimea Cablului este de aproximativ 110cm modele Aplicabile: 12V/120W-potrivit pentru vehicule cu 1 baterie, cum ar fi masini/off-road, etc. 24V/200W - Potrivit pentru vehiculele cu două baterii, cum ar fi camioane mari, camioane, etc.

Lista de ambalare: 1 * masina de degivrare

Note: vă Rugăm să confirmați modelul dumneavoastră înainte de plasarea unei comenzi.

Tag-uri: aoberca încălzire, mini oțel încălzire, 12v încălzire carbon, miami heat fan, carbon diy încălzire, ultra masina de spalat vase, 5000w de încălzire de parcare, mare mini masina de spalat, ați încălzire 12v, reparatii electrice de încălzire a apei.

  • Numărul De Model: Masina Defroste
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Tip: Alte
  • Utilizare: masina
  • Stil: Alte
image

Vtnhhjit1

2
2021-12-05

“Nu de căldură aer la toate. inutil Gadget. scos bani. în iarna în frig mașină este inutil. elementul de încălzire nu se incalzeste deloc. eu nu sfătuiesc pe nimeni să cumpere.”

image

Teteteteaaaa

1
2021-12-07

“Produsul se incalzeste dar ventilatorul funcționează foarte prost când ne-am schimba puterea suflantei Dejas de operare reduse aproape mai multă atenție escrocherii”

Adauga Comentariul Tau Acum