Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Masina Pe Bancheta Din Spate Organizator Cu Touch Screen Tablet Holder + Mai Multe Buzunare De Depozitare Kick Mats Mașină De Spătarul Scaunului De Protecție Pentru Copii

    (0) 0
(1 Recenzii)

77.59lei 46.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u183353

Caracteristici:

-CEA MAI BUNA CALITATE / MATERIAL DURABIL:

Durabilitatea in timp datorita extra strong cusături și materiale de înaltă calitate.Mâner robust și cataramă reglabilă.

-UȘOR DE CURĂȚAT:

Această lovitură mat a fost făcută de material impermeabil.Puteți șterge cu ușurință noroi, bomboane, lapte de burete umed sau un prosop umed.Și acesta este poate fi, de asemenea, se spală la mașină.Ploios și umed zi, copii cu noroi nu va mai te deranjez.

-USOR DE INSTALAT:

Spătarul protecție este ușor de instalat în orice vehicul.Triple siguranței captura (de mai sus și în mijlocul de curele, mai jos de cârlige) se află în siguranță, de asemenea, partea de jos nu atarna liber ca și cu multe alte buzunare spătar.

-STRUCTURA MARE:

Clar ferestre din PVC buzunar pentru iPad și Tablet PC-uri de divertisment pentru copii de călătorie.Două mari respirabil ține lângă clar buzunar pentru cablu de încărcare și conexiune setul cu cască.Fi, de asemenea, utile iPad și Tablet PC-uri pentru disiparea căldurii.

-CĂLĂTOREASCĂ ȘI SĂ SE DISTREZE:

Ultra-convenabil bancheta din spate organizator este gadgetul perfect pentru o lungă excursie pe șosea, vacanță în familie, sau extins plimbari in masina.

Parametru:

Produs material: 600D Oxford pânză de plasă de protecție a mediului din PVC

Dimensiune produs: 61*41cm (24*16v)

Produs net în greutate: aproximativ 250g (1buc)

Produse includ:

1/2 Buc Bancheta Din Spate Organizator Masina

Tag-uri: ecran 406, huse auto 7 daivo, huawei btv dl09 ecran lcd, galaxy n7000 ecran protector, auto universal scaun auto camry, suport telefon auto pho, ecran q15, ecran portabil m, ecran q7, joie scaun auto copil malaezia.

  • Tip: geanta
  • Material: Oxford Pânză
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: conboom

Adauga Comentariul Tau Acum