Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

12Pcs/lot Flori Artificiale Stamen Petrecere de Nunta Decor Acasă Zahăr Cutie Accesorii DIY Cununa de Scrapbooking Fals Ieftin Flori

    (3) 3.67
(3 Recenzii)

6.21lei 3.74lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u18042

modname=ckeditor

Descriere Material:Plastic si Matase Culoare:Ca imagine arată Dimensiunea: Aproximativ 2 cm Tip:flori Artificiale Model:Artificiala de Stamen Flori Cantitate:12 buc/lot Net greutate:0.016 kg

Note: 1. Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real. 2. Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, poate provoca o ușoară diferențele de culoare.Vă rugăm să consultați produsul real.Utilizare: ziua de nastere trimite flori, sărbătoare a trimite flori, flori de dragoste, flori de simpatie, festivalul de flori, decor acasă!Garanție: 1.Toate elementele au nici un motiv să se întoarcă!Putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate. 2.Pe nedrept-a trimis materiale,vă rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Vom aranja să livreze corret elemente sau de a reveni toate dvs. de plată. 3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Tag-uri: diva unghii false, piercing fals orelia, flori de zahăr cercuri, livrare flori sugar land, tx., flori de zahăr prăjituri, set lung stiletto fals, qpkuo unghii false, mulțime de unghii, adezivi, zahăr mini pearl, flori de zahăr relief.

  • Flori De Stil: Stamen
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ocazie: Nunta
  • Tip: Stamen
  • Nume De Brand: Vieruodis
  • Numărul De Model: W23
  • Clasificarea: Flori Artificiale
  • Stil: Flori
image

Robspeed06

1
2022-01-15

“Comanda nu a ajuns la AliExpress operator a fost înțeles greșit de management și a dat un motiv în disputa de la vânzător. Se presupune că el a rămas la vamă, aceasta problema am avut-o în mai multe ordine, așa că nu recomand trimiterea în columbia”

image

Shilova G

5
2021-10-13

“Mai multe ordine de mers ca unul. E întreg. Trei săptămâni la Yaroslavl.”

image

Marishkaborisenko

5
2021-08-10

“Am luat pentru decor de Anul Nou, calitatea este buna, nu se năruie. vânzătorul este receptiv, a cerut să extindă protecția, extins imediat. Am recomanda.”

Adauga Comentariul Tau Acum