Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

24k Folie de Aluminiu Ziua Îndrăgostiților Cadou Creativ Rose de Aur a Crescut de Durată Iubire Veșnică Decor Nunta Iubitor de Iluminat a Crescut

    (1) 5
(1 Recenzii)

3.45lei 2.43lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u133732

Caracteristici:

Nume: Artificiale De Trandafir

Culoare:Ca imagine arată

Cantitate:1 buc

Dimensiune:25*8.5 cm

Stil:Fashion

Descriere:

1. Prima alegere pentru intalniri de sărbători: Valentine ' s Day, Aniversare, Ziua Mamei, ziua Recunostintei, etc.

2. Material: petalele și frunzele sunt realizate din plastic, iar tulpina de flori este realizat din polietilena si placat cu aur.

3. Chiar dacă această culoare rose nu este o plantă adevărată, ea nu va dispărea niciodată și nu va dispărea.Acest trandafir va aduce o fată care poate să rămână tineri.

4. Culoare aur rose, fără lumină: (transparent de culoare curcubeu, manual)

5. Vibrații flori de lampă de cap: (transparent de culoare curcubeu, hand-made cap de floare electronic montat lampă, electronice lampă cu lumină roșie și o lumină albastră trebuie să vibreze sau bat, se va aprinde la fiecare 14 secunde, acesta se va opri automat, puteți flash 1000 - 1300 ori)

6. Culoare aur comutator electronic fir de lumină: (transparent de culoare curcubeu, de mână-a făcut întreg de flori de lichidare electronic de lumina, cu un total de 10 de lampa cu lumini de patru culori, aveți nevoie să apăsați mică inima comutator pentru a aprinde și apăsați de 3 ori, rapid intermitent Intermitent lent și nu funcția intermitent, poate sta pe timp de aproximativ 4 ore

Pachetul de conținut:

1* Artificiale De Trandafir

Tag-uri: pastel de aur decoratiuni, rochester flori, umidificator crescut de aur, mica lumina led-uri, oamenii trandafiri, wilco decor acasă, veșnică trandafiri roz, accessorize decor de nunta, vlentines zi decor, velantine cadouri costisitoare.

  • Tip: Rose
  • Flori De Stil: Cap De Floare
  • Ocazie: Nunta
  • Origine: NC(de Origine)
  • Clasificarea: Flori Artificiale
  • Numărul De Model: Aur de 24K folie floare trandafir
  • Material: Plastic
  • Stil: Flori
image

Gangs 34

5
2022-01-12

“ele sunt frumoase ”

Adauga Comentariul Tau Acum