Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

USB Cablu de Chitara De 10 Ft 1/4 TS in & Out pentru Cablu de Interfață USB Cablu de Chitara Electrica Bas la PC-ul de Înregistrare USB Cablu de 10 Metri

    (1) 5
(1 Recenzii)

48.31lei 28.99lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u174093

Caracteristici:

USB la 6,35 mm cablu convertor este conceput pentru a transmite chitara electrica semnal în calculator, ușor de a înregistra și edita muzica.

Utilizați cablul pentru a conecta chitara electrica având 6.35 mm interfata ther calculator; USB plug and play, se potrivesc pentru aproape toate tipurile de computere care au port USB.

Compatibil cu PS2/ PS3/WII/XBOX aceste echipamente de jocuri de noroc, de asemenea, compatibil cu Chitara Combo, Îndrăzneala, GuitarRig3, Reavaler MKIII, Amplitudine și cele mai multe alte efectoare sau de înregistrare software-uri de pe piață.

Nici o pierdere de semnal, full-răspuns în frecvență și anti-zgomot, sunet clar, de calitate, Perfect pentru scena si studio.

Fără alte driver.Deschideți software-ul de înregistrare de pe computer, TS de intrare este conectat la chitara, conector USB conecta cu computerul și TS de ieșire este conectat la difuzor.Conectați dispozitivul corect, veți obține un sunet perfect.

Profesionale cablu ecranat, Anti-interferențe, elimina zgomotul, pentru a îmbunătăți autenticitatea sunet, asigura o excelenta transmisie a semnalului, și nu va produce hum sau distorsiune, Obține o calitate a sunetului perfect.

Caietul de sarcini:

Tip cablu: USB la 6,35 mm Plug

Material: PVC, Aluminiu Aliaj

Plug Culoare: Negru

Lungime cablu: 3m / 10ft

Pachetul Greutate: 163g / 5.7 oz

SKU:GT0908-192

Lista De Pachete:

1*3M USB Cablu de Înregistrare

Tag-uri: 10 ft usi, usb guitar controller, micro chitara electrica acest, android chitara interfase, caz s10 pc, adaptor difuzor de chitara, pervers cablu de chitara, audio-video cablu usb jack, eliberare rapidă blocare, kliq cablu de chitara.

  • Numărul De Model: GT0908-192
  • Plug Type: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NAOMI
  • Tip: cablu audio
image

Rama Cognos

5
2022-01-13

“articol ajuns în siguranță multumesc”

Adauga Comentariul Tau Acum