Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Chitara Fender Ponturi Chitara Electrica Alege Curcubeu Colorat de Muzică Acustică Ponturi Zebra cu Dungi Chitara Accesorii Piese

    (5) 2.6
(5 Recenzii)

2.23lei 1.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u189142

Element De Informatii:

Chitara Fender ponturi sunt o parte esențială a oricărui jucător de viteze.De la soul blues linge la mistuitoare riff-uri de metal, alege este în cazul în care totul începe.Fender oferă o mare varietate de a alege, în orice grosime și a făcut dintr-o varietate de materiale și o uimitoare varietate de culori.Esti sigur de a fi capabil de a găsi o chitara Fender alege, care reflectă personalitatea ta și ești stilul de joc.Păstrați în minte două lucruri: tonul incepe de la pick, și niciodată nu poți fi suficient de chitara Fender ponturi!

Element Poze:

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin metoda de transport maritim în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

En-Gros & Drop-Shipping:

Oferim en-Gros și Picătură de Transport maritim, dacă aveți orice cerințe , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .

Bucurați-vă de cumpărături !

Tag-uri: di chitara electrica, exl chitara electrica, siruri de caractere, chitara capo mare, național de chitara electrica, salopetă curcubeu, instrument ponturi chitara, inel de pod, vegetarian curea de chitara, chitara bas fodeea, chitara 60 alege.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Plug Type: Plug SUA
  • Grosime: 0.46/0.68/1.0 mm
  • Numărul De Model: Fender Rock On
  • Tip: Alege, Chitara Accesoriu Ponturi
  • Nume De Brand: YTK
image

Niemand99

5
2021-08-30

“frumos”

image

Holyhongquan

1
2021-11-21

“defectuosa”

image

Jerrycody

1
2021-10-15

“Nu a PRIMIT niciodată ”

image

Jshively40

5
2021-10-08

“Coletul a venit repede. Toate la fel ca în descriere, complet cu 3 Buc. Calitate multumit! Eu ma joc)”

image

N A J 2009

1
2021-10-15

“Nu a PRIMIT niciodată ”

Adauga Comentariul Tau Acum