Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Dinozaur Orb Cutie Calendar, Calendare Crăciun Jucării de Decompresie Costum Cadou Surpriza 24BUC Numărătoarea inversă Apariția Dinozaurilor

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

137.80lei 101.96lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u15373

Featrues

1. Alege Dinozaur Calendarul de Crăciun, începe o aventură fantastică cu dinozaurii.De asemenea, numărătoarea inversă de Crăciun, deschis ușă misterioasă în fiecare zi și de a întâlni noi parteneri.

2. Realist dinozauri din plastic rezistent, de a crea dinos structura pielii viu.

3. A terminat numărătoarea inversă de Crăciun calendar, veți constatat că mașini dinozaur, dinozaur blocuri, diferite de dinozauri și dinos ouă.Joc dinozaur cursa cu prietenii tăi și de a crea lumea dinozaurilor care aparține voi.

4. Numărătoarea inversă până la Crăciun este interesant pentru copii.Un ochi-prinderea pachetului, de asemenea, ideal pentru iubitorii de dinozauri, așteaptă cu nerăbdare la următoarea zi de după dig. 24 de zile advent calendar popular mod de a sărbători de Crăciun, cadou frumos pentru prieteni și copii.

5. Mare alb ouă de dinozaur nevoie pentru a sparge coaja să scoată dinozauri interior.Ouă de dinozaur mici pot trapa dinozauri prin înmuiere în apă.

Caietul de sarcini

Material: Plastic, Hârtie

Culoare: Multicolor

Dimensiuni: 43×30×5.5 cm

Pachetul Include:

1× Crăciun Advent Calendar

Tag-uri: calendario calendar de birou, advent calendar cutie, moda advent calendar, advent calendar din lemn de culoare, domnul crăciun advent calendar, calendar de perete personalizat, calendar advent de cumpărături, vintage advent calendar, advent calendar boom, advent calendar ramdom.

  • Numărul De Model: Calendar
  • Material: non-țesături
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model De Temă: Elan

Adauga Comentariul Tau Acum