Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

2021 Crăciun Advent Calendar De Îngrijire A Pielii, Machiaj Cutie De 24 De Zile Numărătoarea Inversă De Anul Nou Orb Cutie Cadou Fată

    (2) 2
(2 Recenzii)

73.41lei 53.60lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u102687

Puncte:

1、Perfect Set Cadou: Acest lucru este perfect cadou de vacanță pentru a adăuga atmosferă de Crăciun!Calendarul Advent 2021 include toate tipurile de rujuri, creme de fata, dermatograf autocolante, praf , benzi, etc., care sunt perfecte numărătoarea inversă de Crăciun cadouri pentru fete.

2、distractiv și Interesant:Deschide o ușă în fiecare zi și de a lua un minunat ruj de buze sau crema.Să numărătoarea inversă excursie în decembrie va fi plină de fericire în fiecare zi.

3、Mai Inovatoare Cadou: în Fiecare zi te vei trezi, deschise o ușă, și un mic cadou.Când vine Ziua de Crăciun, vei primi multe cadouri, cum ar fi iarna de îngrijire a pielii crema, ruj și dermatograf, care sunt foarte potrivite pentru Crăciun, și apoi să sărbătorim Crăciunul!

4、Pachet Complet: sunt 24 de frumos creme de fata, balsam de buze, bentita sau dermatograf autocolante și 1 superb împachetate în cutie de cadou.Prin urmare, de Îngrijire a Pielii Produse de Machiaj Calendar Numărătoarea inversă este un cadou perfect pentru prieteni, mame, soții și surori.

5、Plăcut și Cald Iarna: Multumesc pentru Îngrijirea Pielii Produse de Machiaj Calendar Numărătoarea inversă, veți primi o hidratare si iarna cald, ceea ce face de Crăciun mai placuta.

Descriere:

Advent Calendar 2021 Îngrijire a Pielii Produse de Machiaj Calendar Numărătoarea inversă, este format din rujuri, creme de fata, dermatograf autocolante, praf și așa mai departe, care este un surprinzător și interesant advent calendar cadou pentru familie sau prieteni.

Caietul de sarcini:

Nume: 24 Ziua Din Calendar Numărătoarea Inversă De Crăciun Machiaj Cutie De Cadou

Lista De Ambalare:

1*Numărătoarea Inversă De Crăciun Cutie De Cadou

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: calendario calendar de birou, iută advent calendar, marvel advent calendar 2019, domnul crăciun advent calendar, nedefinit pantaloni, calendar de birou m, advent calendar papemeria, calendare de advent dlugopisami, vintage advent calendar, advent calendar afacere.

  • Numărul De Model: Numărătoarea Inversă De Crăciun Cutie De Cadou
  • Origine: NC(de Origine)
image

P Artieda

1
2021-12-06

“Eu încă nu știu ce e înăuntru. A fost pentru cadou și a venit în spulberat. Pacat”

image

Lilpottsy

3
2021-12-11

“top mici, nici măcar nu pot citi descrierea etichete”

Adauga Comentariul Tau Acum