Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Montat Pe Perete Foraj Plug Adeziv Suport Periuta De Dinti Electrica Titular Spațiu Multifuncțional, Baie Raft Organizator Accesorii

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

5.97lei 3.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u146737

Caracteristici!

100% de Brand nou!

De înaltă calitate, material ABS, duritate puternic, cu suprafață netedă pentru a evita zgârierea.!

Multifuncțional.Acesta poate fi folosit ca periuta de dinti cuier de perete titular, consumabile de spălat raft de depozitare, mufa de încărcare cablu clip organizer, titularul de telefon mobil, aparat de ras titularul, etc.!

Perfect titularul periuta de dinti. 3 sloturi plasate separat, pentru a evita bacteriene eco-infectie, păstrați-le curate si uscate preveni dezvoltarea bacteriilor.!

Ușor de instalat.Nu de foraj necesare, puternic auto-adeziv.Potrivit pentru curățarea și suprafețe netede.!

Economie de spațiu.Această periuță de dinți titular poate găsește cu ușurință un loc pentru a instala chiar și în cele mai mici baie/toaleta.Se pare foarte elegant și nu ocupă mult spațiu.!

!

Caietul de sarcini!

Material: ABS!

Culoare: Alb, maro, galben, albastru!

Dimensiune(L*W*H): 13.4x4x2cm/5.3x1.6x0.8"!

!

Atentia!

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.!

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

!

Pachetul Inclus!

1 x Periuta de dinti Rack

Tag-uri: abedoe perie de dinti titularului, standul de gaurire vice, periuta de dinti electrica fortnite, drbel periuta de dinti electrica, burghiu burghiu electric, de cauciuc accesorii de baie, braccik suport de telefon, periuta de dinti toothpaster titular, periuta de dinti electrica holde', periuta de dinti electrica alb.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum