Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

20/30Pcs de Unică folosință Electrostatic Eliminare Praf Mop Hârtie Acasă Bucatarie Baie Cârpă de Curățare Placi de Podea Umeda Si Uscata Pânză Mop

    (0) 0
(1 Recenzii)

5.97lei 2.52lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u144438

De unică folosință Electrostatic Eliminare Praf Mop Hârtie Acasă Bucatarie Baie Cârpă de Curățare Placi de Podea Umeda Si Uscata Mop Pânză 20/30buc

Puncte:

1.Ușor de Utilizat: Ușor de utilizat în formă de frunze, se dizolvă rapid în apă, fără precipitații.Cutia este curat și păstrează uscat mai bine.Mic si portabil, poate fi ușor pus într-un sac de mici.

2.Concentrat Solubil în Apă Soluție: Acesta poate fi folosit ca un puternic hard podea de curățare chimică, pentru a se dizolva.Spălătorie tablete sunt scăzute în spumă, se limpezește ușor, nici un agent fluorescent, mai eco-friendly și non-.

3.Afacere cu Murdăria persistentă: Utilizați hârtie curat pentru a dizolva murdăria din jur de a face cu mizeria încorporat în podea.Cutie detergent tablete au mai puternic capacitatea de curățare și să păstreze camera curată și ordonată mai repede.

4.Adânc de Curățare: Elimină și dezodorizeaza murdărie, grăsime, amprentele si mizeria lipicioasă.Poloneză etaj: lasă un luciu strălucitor.

5.Gamă largă de Aplicații: Pot rapid și ușor pentru a elimina murdăria și petele de pe hard sigilate etaje, inclusiv marmura, gresie, faianta, lemn, laminate, etc.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 7*11cm/2.76*4.33 în

Material: solubil foaie curată

Lista De Ambalare:

Aspirator Podea Foaie*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: xiaomi robotic s6 max mop, mare swiffer tampoane, japoneze mop, instrumente de curățare de etanșare, lac de unghii remover pielea uscata, haine de spalat pentru copii de naștere, încălzit prosop de baie, haine gia ud x podea, epaper pi0 pălărie, fes epaper ceas.

  • Numărul De Model: De Unică Folosință Electrostatic Eliminare Praf Mop Hârtie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: waasoscon

Adauga Comentariul Tau Acum