Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De Unică Folosință Leneș Lavabil Ștergar De Bucătărie Nețesute Tesatura Nu Este Ușor Să Atingeți Ulei De Uz Casnic Fără Scame Non-Țesături

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

24.96lei 16.22lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u214601

Caracteristici:

*100% de brand nou și de înaltă calitate

* Fabricat din materiale de înaltă calitate, durabil

* Durabil non-țesute material: Cadrul este fabricat din durabil non-țesături și prelucrate de către mai multe straturi, care este rezistent la uzura, moale și care nu lasă păr în timpul utilizării.

*Bună absorbție a apei: tesatura material poate absorbi în mod eficient debordant supa, pete de ulei, pete de apă sau pete, menținând astfel excelentă de absorbție a apei.

* Reutilizabile: pânză De curățare pot fi refolosite, care este mai ecologic decât prosoape de bucatarie, și puteți, de asemenea, arunca-le departe, atunci când acestea sunt utilizate în sus.

*Domeniu de utilizare: foarte potrivit pentru zi cu zi bucătărie de curățare, de ștergere blaturi, uscat apă în jurul valorii de chiuveta, îndepărtarea prafului în jurul valorii de acasă, mașinile de curățare și de a efectua orice lucrări de curățare.

* Utilizari: vase, hote gama, pantofi, mese, podele, batante, etc.

Caietul de sarcini:

*Material:Non-țesute tesatura

*Culoare:Galben, verde, albastru, roz

*Dimensiune:7*19.6 cm

Pachetul Include:

1*Dishcloth

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Tag-uri: pahare de unică folosință din pvc, gri farfurie de unică folosință, static cârpe de unică folosință, de unică folosință detergent de vase, halloween farfurie de unică folosință, de hârtie de unică folosință robe, de unică folosință vas mic, de unică folosință, spumă de hârtie, negru cârpe de unică folosință, express pahare de unică folosință.

  • Numărul De Model: dishcloth
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: non-țesute tesatura
  • Producție: Bureților
  • Caracteristică: Aprovizionat, Eco-Friendly
  • Utilizare: Curățare
  • Dimensiune: 7*19.6cm
  • Articol Greutate: Other

Adauga Comentariul Tau Acum