Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

7pcs Artificiale Dovleac Mucegai Alb Galben de Halloween, ziua Recunostintei Recolta de Toamna Dovleac Acasă Petrecerea de Nunta de Decorare

    (0) 0
(1 Recenzii)

83.37lei 36.66lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u14278

7pcs Artificiale Dovleac Mucegai Alb Galben de Halloween, ziua Recunostintei Recolta de Toamna Dovleac Acasă Petrecerea de Nunta de Decorare

Puncte: 1、Frumos Dovleci: Artificiala de recolta de toamna dovleci includ galben și de culoare albă.Manopera amenzii și aspectul realist.Fiecare pachet conține 7 dovleci de diferite dimensiuni.Aceste dovleci cu puternic recolta adăuga unele culori bogate, calde și jucăușe caracteristici toamna de afișare.

2、de Înaltă Calitate Material: simulare de dovleac este fabricat din eco-friendly material de spuma, cu un aspect realist.Nici o teama de coliziune, nici un prejudiciu, nu putrezesc, nici o deteriorare, fără miros, fără teama de a fi mâncat, dacă este în aer liber, de înaltă temperatură, vânt sau soare.Lumina soarelui și alte medii nu va afecta poziția normală de efecte vizuale.

3、DIY Frumos Dovleci: Nostru dovleci mari au o gamă largă de gol suprafață, astfel încât să puteți spray-ti imaginatia si creativitatea pentru a face dovleac dvs. unic.

4、Mari Dimensiuni(aproximativ): 7 bucati/Set. 1*21*15 cm/8.27*5.91 în dovleac, 1*15*9.5 cm/5.91*3.74 în dovleac, 3*7.5*6cm dovleci/2.95*2,36 inci, 2*10*9cm/3.94*3.54 în dovleci.

5、Perfect Decor de Halloween: Perfect decor de Halloween și ziua Recunostintei Decorare elemente de Recuzită.Toamna Decoratiuni De Nunta.Toamna Decoratiuni Ziua De Nastere.Toamna Tema Decoratiuni De Partid.De Asemenea, Bun De Fotografiere Elemente De Recuzită, Pot Fi Refolosite.

Caracteristici: 1.Ziua recunoștinței și elemente de recuzită, decor de Halloween.

2.Poate decora coroane de flori sau decora masă de ziua Recunoștinței.

3.Folosit pentru a face toamna coroane de flori sau ghirlande.

4.Perfect de nunta de decorare împrăștiate pe banchet și masă de recepție, plasat tacamuri sau răspândirea frunzele de pe culoar.A crea o atmosfera romantica.

5.Puteți decora, de asemenea, șemineu și pomul de Crăciun.Puteți DIY-te.

Caietul de sarcini:

Material: spumă de protecție a Mediului

Greutate: aproximativ 300g

Dimensiune: pic arătat

Dimensiune: aproximativ 34*25*15 cm/13.39*9.84*5.91 în

Lista De Ambalare:

Artificiale de Dovleac*7pcs

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: dovleci fen, cel mai amuzant a fost dovleci, aur alb de dovleac, dovleci drăguț, mini dovleac alb, festiv dovleci, alb negru dovleac, miniatura alb dovleci, artificiale din ceramică dovleac, timp artificiale dovleac.

  • Nume De Brand: waasoscon
  • Caracteristică: Dovleac Ziua Recunostintei
  • Tip Artificial: Dovleac
  • Material: Bumbac, Protecția mediului spuma
  • Tip: Ziua recunostintei decorare
  • type1: halloween dovleac decorare
  • Numărul de Pc-uri: 7pcs
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum