Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

7pcs Artificiale Dovleci Asortate Fals Simulare Dovleac pentru Halloween Petrecere de ziua Recunostintei Decorare Casa Dropshipping

    (1) 5
(1 Recenzii)

44.67lei 36.17lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u62927

Caracteristici:

7 tipuri de portocaliu artificial dovleci pentru Halloween decoratiuni, decoratiuni și afișează.

Aceste artificiale dovleci sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care arata ca acestea au fost culese de pe câmp, și sunt realiste.

De înaltă calitate fals dovleci poate fi folosit în interior sau în aer liber, chiar și în vânt, de ploaie sau de lumina soarelui, și sunt foarte potrivite pentru decorarea în timpul ziua Recunostintei si de Halloween.

Suprafața noastre artificiale albe de dovleac este gol, puteți desena sau picta diverse modele, autocolante sau text cu culori diferite, pentru a crea un unic decor de Halloween.

Potrivit pentru decorare case, case, magazine, vitrine în comerțul cu alimente, fructe magazine, supermarket-uri, brutării, petreceri, etc.

Tag-uri: smashing pumpkins huf hoodie, dovleci fen, artificial alb dovleci marea britanie, cel mai amuzant a fost dovleci, dovleci 1mm, basm dovleci, dovleci drăguț, individuale dovleci, atmosfearfx dovleci, festiv dovleci.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip Artificial: Dovleac
  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: isfriday
  • Numărul de Pc-uri: 7pcs
image

Abdinabi 87

5
2021-10-07

“Super frumos pentru halloween.”

Adauga Comentariul Tau Acum