Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

LED Rotund Lumina Estompat Cob Spoturi Încastrate Iluminat Interior AC110V 220v 9w 15w Tavan Lumini Led Spot Lampa Hotel

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

58.26lei 39.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u133188

Parametrii de produse

Tensiune de intrare: AC85-265V ac110/220v 50/60hz

Putere: 7w/9w/12w/15w

Estompat: Da

Indexul de redare a culorii (cri):> ra85

Fascicul de unghiul: 24°

Chip de LED-uri: spike cip (epistar)

Flux luminos: 110lm/w

Temperaturi: -25 la 45°

Temperatura de culoare: alb cald :( 2700k-3000k);white naturale :(4000k-4200k);rece white :(6000k-6500k)

Viata: 50000 ore 80000 ore

Garantie: 2 Ani

Material: aluminiu de turnare

Origine: guangdong (china)

Caracteristicile produsului

1. LED lumini plafon utilizarea constantă puterea de CONDUS cu mașina (AC85-265V, ac110v, ac220v 50/60hz).Performanță stabilă, de încredere, de încredere.Se aplică tuturor țărilor.

2. LED lumini plafon, material de protecție a mediului, consum redus de energie, eficiență luminoasă și luminozitatea de iluminat sunt superioare tub cu led-uri de lumină.

3. driver led, umiditate-dovada, izolare, rezistent la temperaturi ridicate.IP42 nivel de securitate

4. Prietenoase cu mediul semiconductoare sursă de lumină, culoare uniforma, nu este propice pentru viziunea oamenilor de protecție și sănătate.Nu radiatii ultraviolete, nu strobe.

5. produse ccc, ce, fcc, ul, rohs, sgs asa (led) de certificare, pentru garantată de siguranță pentru a evita un șoc electric și pericol de incendiu.

6. 45-70% economie de energie decât lămpile fluorescente/lampa cu halogen/lampă cu incandescență și durată lungă de viață:>80000h.

Pachetul Include:

1buc COB corp de Iluminat

1buc Driver LED

Controlul nostru de calitate:

* Toate produsele trebuie să treacă cinci verificări înainte de procesul de fabricație.

* Verificare completă a materiilor prime înainte de producție.

Toate lămpile de compania noastra au dopuri din taiwan, china, cu înaltă calitate și durată lungă de viață.

Scena Cerere

Casa, magazin, birouri, hotel, supermarket, sala de expozitie, muzeu, de tip boutique, ktv, bar, cafenea, mall, etc.

Politica de transport maritim

Notă: dhl / ups / fedex express, de obicei, durează aproximativ 5-7 zile lucratoare la destinație, și este de aproximativ 7-10 zile lucratoare de către EMS sau TNT.China post air mail și china post air pachet are 20 la 35 de zile să livreze în întreaga lume.Ne va livra produsele în termen de 3 zile lucrătoare după confirmarea de plată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

Reveni și politica de schimb

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.2. Toate produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială, inclusiv cutie si accesorii.Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

FAQ

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii noastre, sincer vă invităm să leaye feedback-ul pozitiv pentru noi sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut, dar 1 minut are o importanță vitală însemnătate pentru noi.3. Înainte de a părăsi orice negativ sau neutru comentarii, dacă sunteți nemulțumit de serviciile noastre, sau aveți orice întrebări, nu comentez privat, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal, cât mai curând posibil, vom rezolva toate problemele, și în cele din urmă ne-am Tot personalul vă doresc un cumpărături fericit!

Tag-uri: semn led-uri, yosoo condus empotrable, lumina plafon mobil, top pată mare, lemn spoturi, lumini cu led-uri koso, mult de 20 de spot led, vktech led downlight, spoturi cu led-uri albe, ysi lumini cu led-uri.

  • Tensiune: 220V
  • Material: aluminiu
  • LED: la fața locului lumina plafon
  • Sursa De Alimentare: AC
  • Este Estompat: Da
  • Cerere: BUCĂTĂRIE
  • Nume De Brand: PDQ
  • a: Runda a CONDUS Lumina
  • Puterea De Toleranță: 1%
  • Numărul De Model: runda lumina
  • Origine: NC(de Origine)
  • Garanție: 2 ani
  • Certificare: CCC, ROHS, LVD, CE

Adauga Comentariul Tau Acum