Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Acrilice Conducător de Cusut Patchwork Conducător de Cusut Model Mozaic de Scoici saint-jacques Quilting Șablon DIY Mozaic Instrument

    (0) 0
(1 Recenzii)

48.99lei 31.85lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u3168

Acrilice Quilting Șablon Mașină de Cusut Conducător DIY Mozaic Instrument

Puncte: 1、Materiale Premium: a Făcut de înaltă calitate din material acrilic, conducătorul este sigur și durabil.Măsurarea este corectă.

2、Ușor de Utilizat: Transparent culoare verde face scara de la partea de jos de umbra clar vizibile.Este convenabil pentru tine pentru a intra în ac și să facă absolvire linie mai evident, îmbunătățirea preciziei de lucru de cusut.

3、Ideal de Cusut Instrument: Acest produs are subțire și linii clare și de înaltă precizie, de a face în sine un ideal instrument de cusut.

4、Dual-scop Conducător: Acest cusut conducător pot fi utilizate pentru măsurare, de desen și de cusut.Acesta poate fi de asemenea folosit ca o taiere de domnitor împreună cu roata de tăiere.

5、Largă de Aplicare: Proiectat pentru modele de cusut, ochiuri, indemnizațiile cusătură, despicare, de măsurare, de desen, de tăiere, etc. în îmbrăcăminte sau țesături.

Descrieri: Acril Quilting Model este fabricat de înaltă calitate din material acrilic.Acesta poate fi folosit pentru măsurare, de desen și de cusut și, de asemenea, poate fi folosit ca o taiere de domnitor împreună cu roata de tăiere.

Caietul de sarcini:

Material: acril

Culoare: verde transparent

Dimensiune: aproximativ 27.31*28.84 cm/10.75*11.35 în

Ocazii: instrumente de măsurare, desen de forme, materiale de birou, de cusut, etc.

Cantitate: 1 bucată

Lista De Ambalare:

Acrilice Quilting Șablon*1

Notă:

Vă rugăm să permită o ușoară toleranță în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la diferența de culoare decât este în viața reală.

Tag-uri: lenjerie de pat coase, designer de bumbac matlasare, matrita transport gratuit, mifanxi unghii șablon, strunguri diy, sillicon unghii modele, dantela conducători, tort de instrumente compozite, piele dot instrumente, quilting tesatura vintage.

  • Masina De Cusut Conducător: DIY Mozaic Instrument
  • Tip De Produs: Acrilice Quilting Șablon
  • Tip de en-Gros: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Quilting șablon
  • Setați Tipul: No

Adauga Comentariul Tau Acum