Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Retro Curea Talie Bărbați Sac de Funcționare în aer liber, Sporturi de Telefon Mobil din Piele de Talie Sac Multifuncțional în aer liber Curea de Agățat Sac Dropship

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

47.78lei 35.35lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u129310

Acest Retro Curea Talie Sac Bărbați este potrivit pentru locul de muncă, pescuit, camping, și de călătorie.Ia-ți portofelul sau permis de conducere cu tine!

Acest multifuncțional talie sac este dur și rezistent , cu un aspect elegant și o dimensiune mică, cu o multime de spațiu pentru a stoca toate lucrurile .

Este o alegere bună pentru a da ca un cadou pentru iubita ta sau tatăl!

Caracteristici Principale

✅ Materiale De Înaltă Calitate

Făcute de înaltă calitate din microfibră piele, confortabil și antirid rezistente , culori rezistente și durabile , cu o textură bună, puternică și greu de poartă , delicat, moale și rezistent la zgârieturi .

✅ Mare Capacitate De Proiectare

În mod rezonabil sortate buzunare pentru dreptul de suma de bani, dar, de asemenea, pentru telefoane mobile, tigari, permis de conducere, chei și alte obiecte, de dimensiuni mici și de mare capacitate pentru a satisface nevoile de zi cu zi .

✅ Ușor Și Portabil

Dimensiuni compacte si greutate redusa, set curea gaura de poziție, poate fi purtat cu centura , cu excepția efort și convenabil, nu este nevoie de a deține și de a purta de mână .

✅ Durabile, Și Convenabil

Cusătura este clar și chiar, puternic și durabil fără a-l încărca .Convenabil fob cheie de design pentru ușor de agățat și de acces .Ușor de a deschide și închide catarama de design pentru ușor de acces/plasament .

✅ Retro & Estetic

Un stil vintage, cu un aspect frumos și trei culori pentru a alege de la.Potrivit pentru toate tipurile de tinute , de la casual la cumpărături pentru a hipster moda la birou de afaceri.

Caietul de sarcini

Greutate Produs

86 G

Dimensiune Produs

(L x W x H)

18 × 14 × 3 cm / 7.1 × 5.5 × 1.2 cm

Conținutul Pachetului

Retro Curea Talie Sac Bărbați × 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Tag-uri: sac de talie hy, geanta coe piele, iphone 6p sac, în aer liber, pliabil sac de instrumente, nedefinit pantaloni, renault sac de instrument, auanta telefon mobil, cuess sac de curea, stând în aer liber, saci, peluche samyang.

  • Numărul De Model: Retro Curea Talie Sac Bărbați
  • Tip: geanta
  • Nume De Brand: isfriday
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte

Adauga Comentariul Tau Acum