Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

15ml-Gel lac de Unghii Remover Inmuiati-Off Gel Polish Nu este Nevoie de Folie de Înmuiere sau de Ambalare a Elimina Gel Magic Nail Polish Remover

    (0) 0
(1 Recenzii)

31.61lei 20.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u127683

Caietul de sarcini:

Brand: AOPMALL

Tip: Gel De Unghii Remover

Cantitate: 1 Sticla,15ml

Caracteristică:

Ai grija de unghiile tale: indeparteaza normal sau gel polish, fără a deteriora unghiile.Este rapid, ușor, și în condiții de siguranță.Nu trebuie să vă faceți griji despre utilizarea de folie de ambalaj sau într-consumatoare de timp, unghii daune de casare și acetonă înmuiere!

Economisiți bani: cu acest magic nail polish remover, nu mai aveți nevoie pentru a merge la un salon de unghii pentru a-l face.Extrem de ușor de utilizat, puteți schimba stilul dvs. ori de câte ori doriți, fără a rupe banca!

Pentru noi stiluri: deoarece are un interesant și simplu proces de eliminare, mai ales pentru incepatori sau cei care schimba mereu stiluri de unghii, se lasă o impresie bună, și au o mulțime de distracție, mare cadou pentru tine sau prietenii tai.

Notă: nainte de scoaterea lac de unghii, vă recomandăm să scoateți sigiliul cu nisip.Dacă stratul de lipire nu este eliminat, acesta va dura mai mult pentru a descărca de unghii.Și aceasta trebuie să fie șters cu un prosop de hârtie.Vă rugăm să evitați zona de piele atunci când folosind-o.EA NU POATE FOLOSIT PENTRU DIP PRAF și POLYGEL!!

PS:

Vechi și noi de ambalare va fi trimis la întâmplare, nu face fotografii dacă te superi!!!

Tag-uri: capse remover, gel de unghii uv gelpolish, nano demachiant, ga gel polish, nubar de unghii remover poloneză, femei rezervor de top transport gratuit, breloc oja, nedefinit pantaloni, opi adaptor, brazilia unghii gel.

  • Tip: gel de unghii, gel remover
  • Ocazie: salon de unghii de arta
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: gel unghii/gel lak remover
  • Numărul de Bucăți: Combo
  • Ingredient: Magic Remover
  • Volumul: 15ml

Adauga Comentariul Tau Acum