Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

7g Unghii Gel în condiții de Siguranță Blând de Lungă Durată Rapidă Clar Clădire Unghiile Deget de Manichiura Gel de sex Feminin de Unghii Adeziv Pasta de Unghii cu Gel

    (0) 0
(1 Recenzii)

4.27lei 1.94lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u189768

7g Unghii Gel în condiții de Siguranță Blând de Lungă Durată Rapidă Clar Clădire Unghiile Deget de Manichiura Gel de sex Feminin de Unghii Adeziv Pasta de Unghii cu Gel

Caietul de sarcini:

Puteți utiliza această unghii gel de prelungire a decora unghiile pentru a face clar și fermecător, cu un efect persistent care este ușor de operat și este o alegere perfectă pentru unghii face și lungimea unghiilor de prelungire.

Produse cu funcție DIY pe care le puteți crea propriile stiluri de nail art pentru a arăta personalitatea ta și mini dimensiune face portabil pentru a transporta sau de a folosi.

După ce a fost făcut de extract natural și sănătos ingredient, acest lipici pentru unghii este ușoară și inofensiv pentru corpul tau sau a pielii.

Lungimea produsului este de 6,5 cm, lățimea este de 2,5 cm.

Acesta este utilizat pe scară largă pentru piese de unghii, bijuterii, diamante, sclipici, paiete, etc.

Nume Produs: Lipici Pentru Unghii

Material: Lichid

Caracteristici: Clar, Multifuncțional, De Lungă Durată

Conținut Net: 7g

Termen De Valabilitate: 24 De Luni

Textura: Micronizat Lichid

Detalii Dimensiuni:

6.5 cm x 2.5 cm/2.56" x 0.98" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Adeziv de Unghii

Tag-uri: lac de unghii transparent franceză, cartun lac de unghii, mystik lac de unghii, serebra lac de unghii, lastrico lac de unghii, hongnuo unghii adeziv, spiro unghii adeziv, lipici pentru unghii kdd, cici lac de unghii, lipici pentru unghii ji.

  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip: gel de unghii
  • Origine: NC(de Origine)
  • Volumul: 6ml

Adauga Comentariul Tau Acum